Online marketingbureau Real Gen in Pijnacker is hét bureau voor het digitaal bereiken van uw doelgroep. Het hebben van een website of bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn is al lang niet meer voldoende. Actief je doelgroep bereiken en weten te boeien zorgt ervoor dat je bestaansrecht op internet wordt gegarandeerd, maar ook wordt gecontinueerd. Real Gen helpt graag bij het ontwikkelen van een professionele website of webshop die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Wilt u een campagne op social media? Aan de hand van de door u gestelde doelstellingen maakt Real Gen er werk van dat u binnen korte tijd viraal gaat op diverse kanalen. Wilt u goed gevonden worden in alle zoekmachines? Met Zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren op Google (SEA) wordt dat voor u geregeld. Meer klanten bereiken, meer omzet door verkoop en meer naamsbekendheid. Real Gen is uw online partner.

De diensten van Real Gen

Real Gen biedt een achttal diensten aan voor online marketing. Deze zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Websdesign
  • Social mediamarketing
  • Optimalisatie van de websitelaadtijd
  • Rich Snippets, opvallen in de zoekresultaten
  • Mobielvriendelijke websites
  • Zakelijk gebruik van Whatsapp

Een compleet pakket van diensten waarbij u de keuze kunt maken voor één dienst of een combinatie van meerdere diensten kunt afnemen om samen met Real Gen ervoor te zorgen dat u uw concurrenten voor blijft. Diensten die elkaar aanvullen, zoals de zoekmachine optimalisatie die verrijkt kan worden met de rich snippets. Door middel van zoekmachine optimalisatie wordt u beter gevonden in zoekmachines zoals Google. Met rich snippets wordt een toevoeging aan een zoekresultaat in Google meegegeven. Bijvoorbeeld een sterren-rating van uw producten of diensten. Meer opvallen is namelijk belangrijk in een zee van zoekresultaten. Real Gen heeft alle tools in huis om ervoor te zorgen dat u niet alleen hoog voorkomt in de zoekresultaten, maar dat mensen er ook voor kiezen om op de link naar uw website te klikken. Conversie dus, die heel waardevol is voor uw websitebezoeken, voor uw productverkoop en meer. Zo zijn rich snippets in te zetten voor bijvoorbeeld evenementen, producten, diensten en mensen. Laat Real Gen u adviseren in dat wat het beste aansluit op uw doelstellingen. Een andere interessante dienst is Whatsapp zakelijk. Met deze dienstverlening maakt u uw organisatie toegankelijker voor uw klanten en komt u sneller met hen in contact. Zij bevinden zich vaak al online, zijn vertrouwd met Whatsapp en daardoor eerder geneigd om contact met uw organisatie op te nemen. Vragen kunnen zo snel worden behandeld, klachten kunnen worden omgezet in complimenten en daarmee geeft u een boost aan uw klantvriendelijkheid.

Persoonlijke werkwijze voor unieke internetmarketing

Op realgen.nl staat een overzicht van alle diensten en wat deze diensten voor u als organisatie kunnen betekenen. Alle diensten hebben een persoonlijke aanpak, waarbij uw doelstellingen voorop wordt gesteld. In alle stappen die een project doorloopt wordt onderzoek gedaan, een afweging gemaakt voor de juiste keuzes voor uw bedrijf, er wordt vakkundig gebouwd, geïmplementeerd of uitgevoerd en er wordt uitgebreid gerapporteerd. Real Gen werkt met echte professionals. Het resultaat is dat u nooit voor verrassingen komt te staan en waar krijgt voor uw geld. Kwaliteit staat voorop en met een resultaatgerichte aanpak merkt u dat terug in de cijfers. Weet u al welke doelstellingen u heeft? Voldoet u voldoende aan alle eisen om deze doelstellingen online te realiseren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Real Gen kan voor u inzichtelijk maken waar voor u online winst valt te behalen en realiseert dat nu en voor de toekomst.