Bestvision - sloopmeldingAsbest in het dak van uw woning of van uw pand is geen goede zaak. Het zal verwijderd moeten worden en wel zo snel mogelijk. Asbest is gevaarlijk. Wanneer het verwerkt zit in een dak en niet in beweging komt, levert het geen gevaar op, maar wanneer het bewerkt wordt of vrijkomt dan levert het wel degelijk gevaar op en dat gevaar moet beperkt worden en wat ons en de Nederlandse regering betreft volledig uitgesloten. Het beste kunt u zorgen dat u het asbest zo snel mogelijk laat verwijderen door een bevoegde partij die van wanten weet en voldoende ervaring in huis heeft om asbest zonder risico’s te verwijderen. Best Vision heeft zich als bedrijf volledig toegelegd op het verwijderen van asbest en is de partij bij uitstek die de juiste ervaring en kennis in huis heeft om asbest op een goede en verantwoordelijke manier van het dak te verwijderen. Een sloopmelding moet altijd worden gedaan alvorens u asbest laat verwijderen. Een sloopmelding doen is dus verplicht, maar voor u de sloopmelding doet raden wij u aan om goed te kijken voor welk bedrijf u kiest want er zijn verschillende aanbieders maar niet alle aanbieders hebben de juiste papieren en ervaring in huis. De situatie van het dak dient namelijk goed in kaart te worden gebracht en dat kan alleen een bedrijf doen dat ervaring heeft en de juiste kennis, zoals wij bij Best Vision. Reken bij ons op:

  • een team van ervaren mensen die altijd kundig te werk gaan
  • een snelle afhandeling en een flexibele werkhouding
  • een bedrijf met de belangrijkste ervaring en kennis in huis
  • ons personeel wordt intern opgeleid en beschikt over alle kennis
  • wij hebben alle certificaten in huis die nodig zijn

Best Vision na sloopmelding

Best Vision is een bedrijf dat al haar kennis graag omzet in een praktijkervaring voor u. Doe een sloopmelding en neem contact met ons op als u asbest van het dak wilt laten verwijderen. Mensen die een sloopmelding doen, vragen vaak wat asbest precies is wanneer ze bij ons aankloppen. De meeste mensen weten wel dat asbest gevaren op kan leveren, maar aan echte harde kennis ontbreekt het; en dat is nou net waar het risico zich bevindt. Mensen hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt en dat betekent dat ze zich soms niet bewust zijn van het feit dat ze bepaalde risico’s nemen bijvoorbeeld met een verbouwing. Een sloopmelding doen kan alleen wanneer u vermoedt of weet dat asbest zich in het dak bevindt. De volgende stap is dan altijd een goede inventarisatie. Asbest laten verwijderen doet u bij ons en dat doen wij in een keer goed nadat u uw sloopmelding heeft gedaan, maar wat is asbest nu precies? Asbest is eigenlijk een naam die wordt gebruikt voor een veelheid aan stoffen. We zouden het in die zin ook zeker een verzamelnaam kunnen noemen. De naam verwijst naar een aantal stoffen die uit hele kleine deeltjes zijn opgebouwd. Deze deeltjes zijn dusdanig klein, dat we ze met het blote oog in geen geval kunnen waarnemen en dat betekent dat we er ook geen rekening mee kunnen houden wanneer ze vrijkomen. Waarom niet? Omdat we er niets van merken op het moment zelf. Ziektes die kunnen worden veroorzaakt door asbest openbaren zich vaak pas velen jaren later en dan is het voor sommige mensen vaak al te laat. Daarom raden wij mensen altijd aan om zo snel als mogelijk een sloopmelding te doen wanneer er kennis is van asbest in het pand. U weet immers maar nooit; er kan altijd een brand uitbreken of een andere situatie ontstaan waardoor de deeltjes vrijkomen en dat levert een groot gevaar op dat voorkomen en bestreden moet worden.

Asbest verplicht laten verwijderen

Mensen die een pand bezitten met asbest moeten een sloopmelding doen. Iedereen is hier toe verplicht, echter u heeft hiervoor nog tot 2025 te tijd. Toch vinden wij het belangrijk en zullen wij blijven benadrukken dat het beter is om een sloopmelding direct te doen wanneer u weet dat er asbest in het pand of de woning aanwezig is, want hoe sneller u van de stoffen af bent, hoe beter! Zowel het verwijderen van het asbest als de gehele inventarisatie kunt u aan ons overlaten zonder enig probleem. Wij werken als bedrijf door het hele land en dragen dus zowel zorg voor de inventarisatie, de inspectie en de verwijdering van asbest die altijd plaatsvindt na de sloopmelding die wordt gedaan door een particulier, bedrijf of instantie. Doe de sloopmelding dus pas als u weet met welke partij u in zee gaat en zorg dat dit een bedrijf is met de juiste certificaten. Wanneer u een sloopmelding heeft gedaan en u gaat het asbest laten verwijderen dan kunt u er bij ons op rekenen dat ervaren en bevoegd personeel de werkzaamheden uit komt voeren. Dat is een van de belangrijkste zaken waar u van op aan kunt als u kiest voor Best Vision. Asbest is in principe geen chemische stof. Het is een stof die in de natuur voorkomt. De stof wordt gewonnen in Amerika, Rusland en ook Canada. Er zijn twee soorten asbest te onderscheiden en dat zijn het spiraalvormige asbest en het rechte asbest. Doordat asbest in de meeste gevallen wordt bewerkt, is het vaak niet makkelijk meer om te zien met wat voor soort asbest we te maken hebben.