Veel bouwwerkzaamheden worden gedaan met behulp van een steiger. De steigers worden vaak langs woningen aangelegd en op die manier ontstaat er een gelijkvloerse toegang tot de verdiepingen. Dit maakt de werkzaamheden makkelijker. Er zijn verschillende steigers. Steigermateriaal dat wordt gebruikt moet van zeer goede kwaliteit zijn omdat mensen namelijk op hoogte werken met alle risico’s van dien. Het uitsluiten van risico’s is hierbij dus noodzakelijk en kiezen voor het beste steigermateriaal is niet bepaald een luxe maar eerder een must. Mensen kunnen het zich niet veroorloven om gebruik te maken van een slechte kwaliteit steigermateriaal wanneer ze aan de slag gaan met een verbouwing. Voor de beste kwaliteit moet u bij Tojan zijn. Wij verkopen enkel en alleen de beste materialen tegen zeer scherpe prijzen. Omdat wij samenwerken met de beste leveranciers waarborgen wij deze kwaliteit te allen tijde en dat zien we terug aan een brede groep klanten die al jaren bij ons aankloppen voor het beste steigermateriaal. Bij Tojan vindt u echter niet enkel en alleen hoogwaardige materialen, u vindt bij ons ook een zeer breed en divers assortiment. Wij laten ons voorstaan op een ruim aanbod aan verschillende materialen waar u uit kunt kiezen. Deze materialen dragen er allemaal aan bij dat u het werk dat u moet verrichten ook veilig kunt doen en dat is toch het belangrijkste wat er is. Wij zijn een bedrijf dat haar service zeer hoog in het vaandel heeft staan en vinden het dan ook van het grootste belang om al onze klanten advies op maat te geven. U kunt dan ook op ieder moment contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze materialen en oplossingen voor steigermaterialen. Ook beschikken wij over een eigen ontwerpruimte. Hier kunnen wij oplossingen helemaal toespitsen op uw wensen en daar maken veel van onze klanten dankbaar gebruik van. Onze zeer flexibele houding met betrekking tot onze klanten wordt al vele jaren gewaardeerd en vertaalt zich een in een groot en betrouwbaar netwerk van klanten en leveranciers: Steigermateriaal verkopen wij in verschillende soorten. Hierbij moet u denken aan:

  • zwenkwielen
  • expanders
  • draaikoppelingen
  • spanelastieken
  • aluminium buizen

Steigermateriaal voor de professional

Omdat onze kwaliteit hoog is, doen vele professionele bedrijven de aankoop van steigermateriaal bij Tojan. Steigermateriaal is zeer belangrijk voor de veiligheid op de steiger, maar het kan er ook voor zorgen dat het werken makkelijker wordt. Mocht u bepaalde producten of steigermateriaal op maat willen snijden, dan kunnen wij dat voor u doen. De reden dat wij verschillende soorten steigermateriaal in ons assortiment hebben opgenomen is dat er steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van bouw en innovatie. Als bedrijf houden wij deze ontwikkelingen zeer nauwlettend in de gaten en dat betekent dat wanneer er nieuwe mooie ontwikkelingen een vertaalslag weten te maken naar een mooi nieuw product, wij dit product ook direct in ons assortiment opnemen. Wij wachten niet tot een ander het eerst doet. Wij willen direct mee gaan in de ontwikkelingen en daardoor als bedrijf zelf ook een verschil maken. Steigermateriaal is belangrijk en de manier waarop we onze infrastructuur opzetten had niet kunnen bestaan zonder deze technieken. Onze producten leveren een essentiële bijdrage aan de manier waarom huizen en panden gebouwd en verbouwd worden en dat vinden wij waanzinnig mooi. Ons hart gaat uit naar goede technieken en wij willen hieraan bijdragen met de mooiste producten. Omdat al onze medewerkers hart voor het vak hebben, zijn zij in staat om u te bedienen van het beste advies op maat. Dat is heel erg belangrijk, want advies op maat bepaalt voor een groot deel of u in staat bent om de beste keuze te maken. Let ook op onze aanbiedingen, want soms doen wij mooie aanbiedingen op onze website en dat kan u geld besparen.

Online aankopen doen voor steigermateriaal

Wilt u steigermateriaal aanschaffen maar weet u niet precies wat u moet kiezen omdat u zo veel mogelijkheden voor krijgt geschoteld dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Dat is geen probleem want wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Steigermateriaal vindt u bij ons en u vindt dat online. Wij laten ons niet alleen voorstaan op de beste kwaliteit en flexibiliteit in service, wij laten ons tevens voorstaan op een zeer snelle levering. In de praktijk betekent dat voor u dat wanneer u een product of meerdere producten bestelt, deze aan het adres worden afgeleverd binnen enkele dagen. U kunt het adres opgeven online. Tevens kunt u uw bestelling op komen halen mocht uw voorkeur daar naar uitgaan. Wij willen u graag aan alle kanten tegemoet komen om u de beste service te bieden. Mail of bel ons op ieder moment als u vragen heeft en wij komen direct bij u terug. Vele klanten gingen u voor en kochten bij ons producten die een goede bijdrage leverden aan de bouw of een verbouwing. Als u een bepaald product heeft gevonden maar er moet een kleine aanpassing worden gedaan omdat het bijvoorbeeld net niet de goede maat heeft, dan kunnen wij die aanpassingen direct voor u doen. Voor ons is dat een zeer kleine moeite en voor u maakt dat een heel groot verschil. Wij streven naar perfecte diensten en het leveren van perfecte materialen. Alleen het beste is goed genoeg voor Tojan en dat merkt u!

Meer van Tojan.nl

Deel dit bericht op socialmedia