Als wij onze pakketten verzenden die onze klanten bij ons besteld hebben, plakken wij altijd stickers op deze dozen zodat mensen meteen zien dat wij de afzender van het pakket zijn. Afgelopen jaar hebben wij besloten om nieuwe stickers te laten maken omdat de stickers die wij tot op dat moment altijd gebruikten, al meer dan tien jaar gebruikt werden en dat was ook duidelijk aan het ontwerp te zien. Wij hebben daarom besloten dat wij graag nieuwe stickers wilden laten maken en wij hebben toen gekeken hoe wij dit het beste konden laten doen. Wij konden namelijk niet een vermogen uitgeven aan deze stickers en wij wilden ook graag dat onze stickers er mooi en strak uit zouden komen te zien. Wij hebben daarom een ontwerper in de arm genomen die wij nog kenden en deze specialist heeft echt heel mooie stickers voor ons kunnen ontwerpen. Deze waren precies wat wij nodig hadden en wij zijn daarom blij dat wij deze stickers hebben laten maken. Toen het ontwerp eenmaal klaar was, moesten wij op zoek naar een bedrijf waar wij de stickers ook daadwerkelijk konden gaan maken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste even naar de mensen van drukwerkdeal.nl konden gaan. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die graag iets moois willen laten maken en wij hebben de opties op deze site even goed doorgenomen. Wij hebben toen ook al heel snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen op welk soort papier onze stickers gedrukt zouden worden en hoe lang het zou duren wanneer wij hier heel veel stickers wilden laten maken. Wij waren blij om te horen dat wij in een mum van tijd onze stickers konden ontvangen wanneer wij dat wilden. Wij hebben daarom ook al heel snel een bestelling geplaatst.

Wij lieten hier voordelig mooie stickers drukken

Wij hebben te horen gekregen dat wanneer wij hier stickers drukken wilden, wij dat voor een heel goede prijs konden doen. Ik ben daarom blij dat wij deze mensen gevonden hebben want wij hebben gemerkt dat wanneer je hier je stickers drukken laat, je er zeker van kunt zijn dat je echt iets moois geleverd krijgt. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden in huis en wij zijn er daarom ook erg blij mee dat wij deze mensen in de arm genomen hebben om ons te helpen.

Wilt u ook iets laten drukken?

Mocht u ook iets willen laten drukken, dan kunt u even naar de site van Drukwerkdeal gaan. U kunt hier zien hoe u uw stickers drukken kunt laten, maar u kunt hier ook heel veel andere soorten drukwerk realiseren. Kortom:

  • Deze mensen kunnen vele soorten drukwerk realiseren
  • Wij hebben hier hoogwaardig drukwerk kunnen laten verzorgen
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Als u advies nodig heeft, dan kunt u altijd even contact met deze specialisten opnemen. Zij helpen u namelijk graag bij het maken van de juiste keuzes.