Breng jouw dienst of actie onder de aandacht met een stoepbord. Bij Drukwerkdeal.nl worden diverse stoepborden aangeboden die als reclame neergezet kunnen worden. Op deze manier worden voorbijgangers op de hoogte gehouden van de actie dat zich afspeelt in jouw bedrijf of winkel. Je kan zelf een ontwerp vormgeven om op het bord te laten zetten. De bestanden kan je uploaden nadat je de bestelling hebt samengesteld. Alle stoepborden die verkrijgbaar zijn, zijn makkelijk mee te werken. Je kan zelf de poster erin verwisselen. Het is de beste reclame, want je kan er grote formaten in kwijt, het valt op en het is te verplaatsen. Daarnaast zijn er ook twee waterdichte uitvoeringen die dus ook altijd buiten neergezet kunnen worden. Wil je een stoepbord plaatsen in een gebouw, dan volstaat ook de uitvoering die spatwaterdicht is. In principe zijn het allemaal stoepborden die jouw zaak of actie gaan promoten, zodat meer klanten op de hoogte gebracht worden. Het assortiment van Drukwerkdeal.nl bestaat uit de volgende typen:

  • Swingbord met vulbare watertank, verrijdbaar en waterdicht.
  • Swingbord met aluminium dwarspoten en is waterdicht.
  • Klapbord, spatwaterdicht.

Bekijk de borden nauwkeurig om te bepalen welke het beste aansluit bij jouw gelegenheid. Het stoepbord met de watertank is het meest stevig, waarbij je er op kan vertrouwen dat deze niet snel verplaatst wanneer er een harde wind waait.

Stoepborden voor alle omstandigheden

Je wilt natuurlijk niet dat voorbijgangers last hebben van jouw stoepbord. Daarom is er voor gezorgd dat ze allemaal stevig genoeg zijn en niet snel wegwaaien. Wel zijn de stoepborden met de dwarspoten en de klapborden minder stevig. Voor alle typen zijn opvallende formaten te vinden. Alleen hangt het per type af welke formaten je kan kiezen. Dit merk je vanzelf als je een keus hebt gemaakt uit een van de typen. Vervolgens heb je de volgende afmetingen om te selecteren:

  • A0+
  • A1, A1+
  • B1, B1+
  • B2, B2+

Alle stoepborden zijn te verkrijgen in een aluminiumkleur, ook wel aangegeven als zilver geanodiseerd aluminium en kunststof. Ga je voor het stoepbord met de watervulbare tank, dan kan je deze ook krijgen in het zwart met gepoedercoat aluminium en kunststof. Vervolgens biedt Drukwerkdeal.nl extra posters die met het stoepbord meegeleverd kunnen worden. Deze extra posters kunnen handig zijn in combinatie met jouw eigen poster. Zo zorgt een blueback poster ervoor dat de ondergrond van jouw poster minder aanwezig is of een gelijke kleur heeft. De PVC poster geeft weer meer bescherming tegen de regen. De aanschaf van extra posters is echter optioneel en je kan je stoepbord ook zonder extra poster bestellen.

Bestelling inclusief poster

Je kan het stoepbord met de poster laten leveren. Stuur jouw bestanden mee en Drukwerkdeal.nl zorgt ervoor dat jouw ontwerp netjes in het stoepbord geplaatst wordt. Alle posters worden in full color afgedrukt. Jouw afbeelding wordt dan rechtstreeks op het papier bedrukt. Hier wordt gebruik gemaakt van de vier CMYK-kleuren: cyaan, magenta, yellow en key. Key is de kleur zwart, maar deze wordt in het Engels met Key aangegeven om verwarring met de kleur blauw te voorkomen. De toepassing van full color verschilt per te bedrukken product. In het geval van stoepborden zal voor de posters gebruik gemaakt worden van de groot formaat printers of de industriële inktjetprinters. Naast posters worden hier ook spandoeken, canvas en plaatmaterialen mee afgedrukt. Met een mooie afgedrukte poster en een kwalitatief stevig stoepbord kan niemand meer om jouw advertentie heen. Bestel gauw het aantal stoepborden die je nodig hebt via Drukwerkdeal.nl. Je kan een stoepbord bestellen, maar indien nodig kan je een grote oplage aan stoepborden bestellen bij Drukwerkdeal.nl.