Heeft u wel eens gedacht aan de mogelijkheden voor het inhuren van een tafelgoochelaar? Dan breng ik u bij dezen op de idee, want het inhuren van een tafelgoochelaar is een unieke en leuke manier om een feestje tot een event te maken dat mensen niet meer vergeten en waar nog lang over gepraat zal worden. De kunsten van een tafelgoochelaar zullen niet onopgemerkt blijven, want wat hij laat zien is miraculeus. U kunt een tafelgoochelaar inhuren voor diverse gelegenheden. Hierbij moet u denken aan feesten, bruiloften, evenementen of een feest voor de familie. Het roept altijd zeer veel reacties op om een tafelgoochelaar op een feest te hebben en dat is erg leuk! Jordi is een zeer ervaren goochelaar en dat merkt u aan zijn brede repertoire. Op het moment dat u Jordi inhuurt, dan zal er eerst een afspraak worden gemaakt waarin alle mogelijkheden worden besproken. Heeft u er bijvoorbeeld zelf al een aardig idee bij hoe de truc eruit moet zien of kent u bepaalde trucs die altijd erg veel indruk op u maken? Dan kunt u dat allemaal bespreken. Natuurlijk zal Jordi alle mogelijkheden aan u voorleggen en zijn show helemaal toespitsen op uw wensen. Daar is hij ten slotte voor. Wanneer huurt u Jordi in?

  • Op feesten.
  • Borrels
  • Bruiloften
  • Partijen
  • Evenementen

Jarenlange ervaring als tafelgoochelaar

Goochelen is een kunst. Veel mensen die Jordi inhuurden als tafelgoochelaar stonden er met hun neus bovenop terwijl hij zijn trucs deed, maar konden nog altijd niet verklaren hoe hij de truc klaarspeelden. Jordi heeft ontzettend veel ervaring en erg veel positieve recensies van vele mensen gekregen die u voorgingen. Als u een leuk feestje wilt geven en u wilt ook zorgen voor extra vermaak, dan is het misschien een goed idee om eens contact op te nemen met Jordi. Jordi weet wat hij doet en vindt het gewoon heel erg leuk om uw feestje op te fleuren. Dat voelt en ziet u. De mogelijkheden worden altijd van te voren besproken zodat u weet wat er allemaal zal komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om u helemaal te laten verrassen want als u zich helemaal laat verassen dan is de show ook voor u helemaal nieuw en een verrassing. U kunt er op vertrouwen dat Jordi de tafelgoochelaar weet wat hij doet. Heeft u altijd zin om echt iets unieks toe te voegen aan uw feest, borrel of andersoortig evenement. Neem dan contact op met Jordi. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met het verzorgen van diverse shows door het hele land. Als tafelgoochelaar heeft hij erg veel succes en veel mensen huren hem dan ook keer op keer in voor een evenement. Ze vinden het namelijk echt een aanwinst voor een feest om Jordi uit te nodigen en dat is ook zo. U kunt op ieder moment contact opnemen met hem. Naast zijn kunsten als tafelgoochelaar, die u versteld zullen doen staan, heeft de goochelaar ook allerlei andere trucs in petto die u versteld zullen doen staan. Mensen vinden het over het algemeen leuk om op een feestje vermaakt te worden. Een deel van de tijd wordt natuurlijk gereserveerd voor sociaal zijn en bijpraten, maar het vormt altijd een welkome afwisseling als er een leuke act voorbij komt. U kunt er tevens voor kiezen om Jordi een van zijn interactieve acts te laten doen. Met interactief wordt bedoeld dat u als publiek een rol speelt in de act. Er wordt dan bijvoorbeeld iemand gevraagd om een kaart te trekken. Bij goochelen speelt het publiek vaak een rol. Het idee van goochelen is dat het publiek voldoende wordt geprikkeld om te willen weten hoe een bepaalde truc in elkaar zit. Het wekt altijd veel reacties op wanneer mensen van buiten mogen meedoen aan een truc omdat ze dan helemaal niet meer begrijpen hoe het toch mogelijk is dat iemand zo’n truc kan uithalen. Het is ontzettend leuk om alle reacties te zien van mensen wanneer Jordi als tafelgoochelaar aan de slag gaat. Vele mensen gingen u voor en huurden Jordi in als tafelgoochelaar op feestjes en partijen. Jordi heeft vele prijzen gewonnen en is een voorbeeld voor zijn collega’s omdat hij zo goed is en zo veel gevraagd wordt voor allerlei soorten feesten.

Succes en plezier met Jordi

Wat houdt het precies in; een tafelgoochelaar? Dat is makkelijk uit te leggen. Want een tafelgoochelaar doet zijn trucs aan een tafel en betreft daarbij de mensen die aan die tafel zitten. Natuurlijk is dat even kort gezegd, maar het is wel duidelijk. Als u op zoek bent naar een act voor een feest dan is het altijd leuk om te kiezen voor iemand die mensen ook mee laat denken. Goochelen is typisch zoiets waardoor mensen geprikkeld worden om op te letten. Dat zorgt ook voor een gevoel van saamhorigheid op een feest omdat mensen samen naar iets kijken wat ze willen begrijpen. Het zorgt er dus voor dat er een leuke sfeer ontstaat en dat mensen ook makkelijker met elkaar aan de praat raken. Goochelen is leuk voor iedereen. Jong en oud genieten van de trucs van Jordi, daarom is hij ook zo succesvol. Neem contact op met Jordi en kies voor een leuke act op een leuk feest. Succes is verzekerd! Het samenspel tussen het publiek en de goochelaar zal er voor zorgen dat mensen uw feestje nooit meer vergeten.