Uitdagende projecten, risico’s en een creatief team zijn voor een projectontwikkelaar vaak de basis van waaruit het bedrijf kan groeien. Dit gold ook voor de Biesterbos Groep bv, opgezet door Ted Biesterbos. Ted Biesterbos durft risico’s te nemen en probeert niet alleen de mooiste gebouwen te creëren, maar kijkt naar de omgeving als een beleving. Ieder onderdeel van een project moet, volgens Ted Biesterbos, passen binnen deze beleving. Projectontwikkeling is dan ook niet het doel op zichzelf volgens Ted Biesterbos, maar is slechts een middel om het doel van de ultieme beleving te realiseren.

Projectontwikkeling volgens Ted Biesterbos

Ted Biesterbos studeerde tussen 1984 en 1988 bedrijfskunde aan de hogere technische school. Nadat hij in 1988 zijn diploma had behaald duurde het niet lang meer voordat de Biesterbos Groep bv ontstond. Vanaf 1991 is Ted Biesterbos hier dan ook algemeen directeur van en realiseert hij diverse projecten met zijn medewerkers vanuit dit bedrijf. Sinds 2001 werkt Ted Biesterbos met de Biesterbos Groep bv samen met VolkerWessels.

Projectontwikkeling is bij Ted Biesterbos zoals eerder genoemd geen doel op zichzelf, maar een middel om een doel te bereiken. Ted Biesterbos neemt dan ook de locatie als uitgangspunt, waarbij de te ontwikkelen gebouwen moeten aansluiten bij de bestaande ruimte en omgeving. Voor het realiseren van deze beleving vindt Ted Biesterbos het van groot belang dat diverse teams, met ieder zijn eigen specialisatie, nauw samenwerken. Deze teams streven naar hetzelfde doel vanuit verschillende disciplines om zo samen het beste resultaat te kunnen garanderen.

Werken bij Biesterbos Groep bv

In 1994 kwam Ted Biesterbos de locatie in Limmen tegen, waar tot op heden het kantoor van zijn bedrijf gevestigd is. De locatie is uniek vanwege de bijzondere ligging in het groen en ligt toch slechts op een half uur rijden vanaf Amsterdam. Ook hier wilde Ted Biesterbos de totale beleving en de functie van het gebouw centraal stellen. Met een ontspannen huiskamersfeer aan de binnenkant en inspirerend groen van buiten creëerde Ted Biesterbos een werklocatie waar tot op heden de werknemers van Ted Biesterbos met veel plezier creatieve projecten tot stand laten komen.

Werken voor Ted Biesterbos betekent iedere dag proberen om het beste uit jezelf te halen. Zelfverbetering is voor Ted Biesterbos één van de belangrijkste manieren om telkens weer tot goed werk te kunnen komen. Daarbij vindt Ted Biesterbos het van belang dat er wordt gekeken naar de persoonlijke kwaliteiten en de eigen identiteit van iedere persoon in de teams. Zo kan het beste resultaat en een fijne werksfeer voor iedereen ontstaan bij het bedrijf van Ted Biesterbos.

Het bedrijf van Ted Biesterbos is onderdeel van VolkerWessels. VolkerWessels is in het hele land actief op verschillende gebieden. Van bouw en vastgoed, waaronder het bedrijf van Ted Biesterbos valt, tot aan de telecom industrie. Meer over VolkerWessels leest u op de site van het bedrijf. Wilt u in contact komen met de medewerkers van Ted Biesterbos? Dan is het mogelijk om te bellen naar 072 502 40 80 of te mailen naar info@biesterbos.nl