Als je echt op zoek bent naar een unieke prive wellness in noord-holland dan is er eigenlijk maar één optie, namelijk de prive spa van Spa 1001. Deze bevindt zich in Amsterdam, en is gemakkelijk bereikbaar via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur dus je hoeft niet in de stad een plekje te zoeken. Het idee van Spa 1001 is mensen een unieke spa-beleving bieden, maar dan zonder dat ze deze hoeven te delen met andere gasten van het sauna complex. Er zijn maar al teveel mensen die het eigenlijk zalig vinden om de sauna te bezoeken, maar het heel ongemakkelijk vinden om zichzelf naakt aan vreemde mensen te tonen. Deze prive wellness in noord-holland is voor deze mensen de perfecte oplossing. Daar vinden ze namelijk de rust die ze zoeken, de luxe voorzieningen en prachtige sfeer, maar dan zonder deze te hoeven delen met andere mensen. Stel je eens voor, een prachtige ruimte met sauna, jacuzzi en bubbelbad helemaal voor jullie zelf alleen. Het is het perfecte uitje voor koppeltjes die er samen even helemaal tussenuit willen en een middage willen relaxen. Ben je bijvoorbeeld in Amsterdam voor een weekendje shoppen, boek dan voor jullie twee deze prive wellness in noord-holland. Daar waan je je echt even in Oosterse sferen, door de prachtige tegeltjes op de muren, het diffuse licht en de Oriëntaalse accessoires en decoratie die ze hebben gebruikt. Het is niet voor niets een van de mooiste sauna complexen in Nederland, en het feit dat ze prive ruimtes met alle voorzieningen aanbieden maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Luxe prive wellness in noord-holland

Bij Spa 1001 vinden ze dat een dagje sauna alleen af is als de hele ruimte een bepaalde sfeer ademt, en je je echt even ver weg van huis voelt. Daarom hebben ze gekozen voor een Oosterse sfeer, met prachtige accessoires, zelfs in de lobby. Daar vindt je een heerlijke lounge waar je een kop thee of koffie kunt nuttigen en een boek kunt lezen om bij te komen van de paar uur in een van de prive sauna ruimtes. Je kunt er zelfs een luxe high tea boeken, zodat je niet met honger naar huis gaat. Deze high tea bestaat uit zowel zoete als hartige hapjes, en wordt door Spa 1001 zelf, vers bereid. Veel mensen kiezen hiervoor, omdat het wel zo fijn is als je na je sauna bezoek meteen even wat kunt eten. Een high tea is de perfecte aanvulling op deze heerlijke dag vol ontspanning.

Welke faciliteiten heeft deze prive sauna?

De prive wellness in noord-holland van Spa 1001 is een mooi ingerichte ruimte met diverse faciliteiten, namelijk:

  • Een jacuzzi
  • Een Turks stoombad
  • Voetenbaden
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een Finse sauna

Al deze faciliteiten bevinden zich in één en dezelfde ruimte, die je niet hoeft te verlaten zolang je hem gehuurd hebt. En wil je even bijkomen tussen het gebruik van de sauna en jacuzzi in? Neem dan plaats op de mooie, betegelde relaxbank middenin de ruimte. Sluit je ogen, of kijk om je heen om alles in deze prachtige ruimte in je op te nemen. Na een bezoek aan deze prive wellness in noord-holland kun je er weer helemaal tegen, relax ze!

https://www.spa1001.nl/