Met meer dan 3 jaar ervaring en meer dan 100 klanten waarbij we minstens 75 procent een top 1 notering konden geven, mogen we wel stellen dat we ook uw website hoger in Google krijgen. Al onze klanten komen minstens in de top tien terecht. Met andere woorden: op de landingspagina. Maar wat is daar nu eigenlijk voor nodig? Hoe komt uw website hoger in Google? Dit is een taak voor de professionals ook al kunt u natuurlijk zelf ook een poging wagen. Als u een website hebt gebouwd dan kunt u waarschijnlijk ook wel de internetmarketing voor elkaar krijgen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor de meeste bedrijven die een site hebben laten bouwen. U zoekt daarom een team aan gemotiveerde mensen die dagelijks bezig zijn met sites en zoekmachines. Hopelijk neemt u na het lezen van deze tekst daarom contact op met de medewerkers van onze site: websitehogeringoogle.pro. Er zijn diverse mogelijkheden om uw website hoger in Google te krijgen en die willen we in deze tekst graag even aanstippen. De eerste vraag die misschien nog wel rijst is waarom u dat in de eerste plaats zou willen. Het antwoord is simpel: de meeste mensen zoeken hun informatie op via dit medium. Dus als uw site website hoger in Google staat, dan zal men u natuurlijk sneller kunnen vinden en hopelijk met u in zee gaan dan met de concurrent. De reden dat u op de landingspagina moet verschijnen is omdat men eerder een nieuwe zoekterm gebruikt dan naar de 2e laat staan de 3e pagina van deze zoekmachine doorklikt.

Dankzij ons uw website hoger in Google

U begrijpt hopelijk nu wel dat een website hoger in Google simpelweg beter scoort bij de klanten en bezoekers. Het is dus belangrijk om uit te zoeken op welke keywords of sleutelwoorden men naar uw bedrijf of site zoekt. Wij kunnen dat deels voor u uitzoeken en u kunt natuurlijk zelf ook termen aandragen. Het is in principe vrij voor de hand liggend en voorspelbaar dus er zal niet zo heel erg veel werk aan dit vooronderzoek hoeven te doen. Wij schrijven vervolgens zogenaamde SEO teksten waarin deze sleutelwoorden binnen een bepaalde marge terugkomen en die zullen vervolgens strategisch op uw site worden geplaatst. Uw website komt hoger in Google omdat deze zoekmachine via ingewikkelde algoritmes bepaalt hoe vaak deze sleutelwoorden voorkomen op uw site en op andere sites in de vorm van backlinks. Dankzij SEO teksten en backlinks zal de uiteindelijke positie bepaald worden. Deze regels veranderen met de tijd dus het is zaak om uw internetmarketing up to date te houden. Zorg er in ieder geval voor dat uw website een toegevoegde waarde heeft, dan zal een hoge eindpositie niet lang op zich laten wachten. Op onze site kunt u vele artikelen vinden over deze methodes dus lees ze nog eens rustig door als u bijvoorbeeld nog even de kat uit de boom wilt kijken.

Dit gaat u gegarandeerd meer bezoekers opleveren

Een als uw website hoger in Google staat dan gaat het u dus meer bezoekers opleveren. De wereld verandert voortdurend. Alles moet sneller en digitaler. U wilt daarom ook informatie via het web kunnen verschaffen. U wilt producten en diensten aanbieden via diverse platforms waaronder de laptop maar ook de smartphone. Responsive webdesign is daarom een belangrijk onderdeel van de internetmarketing en dat geldt tevens voor de ontwikkeling van apps.

  • Naast SEO en linkbuilding zijn er dus nog vele andere vormen qua internetmarketing,
  • Maak ook filmpjes voor op YouTube,
  • En banners op andere websites,
  • Dan zult u snel gevonden worden!