Vraag de Van Bruggen Adviesgroep om hulp wanneer u op het punt staat een hypotheek af te sluiten of over te sluiten. De website geeft al veel mogelijkheden voor particulieren om zaken zelf uit te zoeken of contact op te nemen met de medewerkers via de chat. Indien u nog niet honderd procent zeker bent van deze stap, dan is de website vanbruggen.nl een veilige manier om zaken uit te zoeken. Hier kunt u uw maximale hypotheekbedrag uitrekenen of berekenen wat het voor u gaat betekenen als uw huidige hypotheeklening gaat wijzigen. Na het uitzoeken of berekenen kunt u altijd nog via een snelle link op de website een afspraak maken bij de Van Bruggen Adviesgroep. Wanneer u met een van de adviseurs in gesprek gaat, dan bent u verzekerd van een onafhankelijke gesprekspartner. De expert van Van Bruggen zet uw wensen bovenaan en staat erbij stil dat de uiteindelijke hypotheek in uw voordeel zal zijn. Alle financiële zaken die aan bod komen bij een huis kopen, zullen met u doorgenomen worden. Dankzij deze professional van Van Bruggen Adviesgroep wordt er niets over het hoofd gezien. Vanaf het begin kunt u rekenen op de betrokkenheid en duidelijkheid van de adviseur zodat u met een goed gevoel uw nieuwe hypotheek aangaat.

Van Bruggen Adviesgroep voor een passende hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek wordt uw financiële situatie behoorlijk uitgezocht. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kunnen aan de hand van een uitgebreide berekening erachter komen voor welk bedrag u kunt lenen. Andersom kan uiteraard ook voor komen. Dat u een woning op het oog hebt, maar nog niet weet of u de financiën hiervoor rond kunt krijgen. Om hierachter te komen, is een gesprek met een van de adviseurs van Van Bruggen een uitkomst. Niet alleen wordt uitgezocht of uw inkomen voldoende draagkracht biedt voor de hoogte van de hypotheek, maar ook welk type hypotheek u kunt afsluiten. Gewoonlijk heeft u de keus uit de volgende hypotheekvormen:

  • Annuïteiten hypotheek
  • Lineair
  • Gedeeltelijk aflossingsvrij
  • Volledig aflossen

Niet voor iedereen is iedere vorm geschikt of toegestaan. Tegenwoordig wordt ook steeds meer aangeraden om een lening te kiezen waarbij u aflost. Een andere zaak dat wordt vastgelegd is de rentevaste periode. Over de hoogte van de rente heeft u helaas weinig te zeggen, maar de tijd dat u deze rente betaalt wel. Daarbij kiest u uit de opties variabel, kortlopend of langlopend. Daarom is het de moeite waard dit goed te overwegen en te bespreken met de Van Bruggen Adviesgroep.

Hypotheken voor alle situaties

Het kan nooit kwaad om uw huidige financiële omstandigheden te evalueren met een expert van Van Bruggen Adviesgroep. Of u nou een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of wilt uitzoeken of een andere hypotheek nog mogelijk is. Soms bent u gedwongen om uw financiële situatie te laten onderzoeken. Met name als er daadwerkelijk veranderingen zijn. Denk daarbij aan een scheiding, een verhuizing, het verliezen van een baan of in het ergste geval een overlijden. Naast uw persoonlijke wijzigingen wilt er ook weleens iets veranderen in de regels en richtlijnen omtrent hypotheken. Hier werken de veranderingen andersom en ook hier zijn de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep van op de hoogte. Hoewel nieuwe regels en omstandigheden tot verwarring kunnen leiden, weet een expert hier duidelijkheid in te scheppen. Des te meer redenen om contact op te nemen of in ieder geval de website vanbruggen.nl door te nemen. Gebruik de rekentool of de oversluitcheck om als eerste een beeld te krijgen van uw mogelijkheden. Maak een afspraak om van deze mogelijkheid werkelijkheid te maken samen met de Van Bruggen Adviesgroep.