Als u net een nieuwe iPhone 6 heeft aangeschaft, of als u deze heeft gekregen bij uw abonnement, dan is het zaak de telefoon zo goed mogelijk te beschermen. Het zou natuurlijk zonde zijn, om maar niet te spreken van de financiële consequenties, als de telefoon snel beschadigd raakt of zelfs kapot gaat. Beschermen kan met behulp van de iPhone 6 hoesjes van Luxury-case.nl. Deze website biedt een groot assortiment iPhone 6 hoesjes voor redelijke prijzen. Hieronder zullen we een aantal iPhone 6 hoesjes uit het assortiment opnoemen, zodat u een indruk kunt krijgen van de mogelijkheden. Vervolgens zullen we vertellen wat Luxury-case.nl u nog meer te bieden heeft. Ten slotte zullen we beschrijven waar u terecht kunt voor meer informatie en wat u moet doen als u contact met ons wilt opnemen.

Het assortiment iPhone 6 hoesjes

Zoals gezegd biedt de website van Luxury-case.nl een groot assortiment iPhone 6 hoesjes. Er zijn hoesjes beschikbaar in allerlei kleuren en gemaakt van allerlei materialen. Zo kunnen we u verzekeren dat er altijd een of meerdere iPhone 6 hoesjes tussen zitten die bij u passen. We zullen nu een aantal voorbeelden geven van iPhone 6 hoesjes uit ons assortiment. Het volledige assortiment vindt u op de website: https://www.luxury-case.nl/product-categorie/iphone-case/iphone-6-hoesjes/. U scrolt naar beneden en klikt dan op de subcategorie ‘iPhone 6 hoesjes’. Voorbeelden van deze hoesjes zijn:

  • iPhone 6 back hoesje kunststof – Roze. Het gaat hier om een doorzichtig hoesje met een roze glans die de achterkant en de zijkant van de iPhone grotendeels bedekt. Doordat het doorzichtig is, kunt u nog steeds van het stijlvolle uiterlijk van uw telefoon genieten. Het artikel is gemaakt van kunststof en kost slechts €7,99. Het hoesje is ook te verkrijgen in de kleuren wit en zwart, waarbij het ook gaat om transparante iPhone 6 hoesjes.
  • iPhone 6 back hoesje – aluminium – Goud. Het gaat hier om een hoesje dat de achterkant, de camera natuurlijk uitgezonderd, en een groot deel van de zijkant van de iPhone 6 volledig bedekt. Het hoesje is gemaakt van aluminium en is tevens verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Het product kost €9,99. Zoals op de website te zien is, heeft een klant een positieve beoordeling over dit artikel achtergelaten.
  • iPhone 6 leren wallet case – Bruin. Hier gaat het om een zogenaamde ‘wallet case’. Dit is een hoesje dat openslaat naar de zijkant en ook als een portemonnee kan functioneren, in de zin dat u er ook pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Als u het hoesje sluit wordt ook de voorkant van uw telefoon bedekt, wat voor extra goede bescherming zorgt. Deze iPhone 6 hoesjes zijn ook verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en zwart. Het product kost normaal €16,95, maar is nu in de aanbieding waardoor het via onze website te kopen is voor slechts €14,95.
  • Screen Protector iPhone 6 Duo Pack. Het gaat hier niet per se om een hoesje, maar om een screen protector. Dat is een extra laagje over het scherm van uw telefoon dat het scherm beschermd tegen water en tegen krassen. Wij raden u aan om uw telefoon te beschermen met zowel een screen protector als met een van onze iPhone 6 hoesjes. Zo weet u zeker dat uw telefoon optimaal beschermd is. Een verpakking met twee screen protectors kost bij ons €4,95.

We hopen u met bovenstaande opsomming een goed beeld te hebben gegeven van ons assortiment iPhone 6 hoesjes. Zoals u hebt kunnen lezen staat bij elk product op de website informatie vermeld over het product, zodat u weet om wat voor artikel het gaat en daardoor goed geïnformeerd een keuze kunt maken tussen onze verschillende iPhone 6 hoesjes. Bovendien vindt u op onze website bij elk product duidelijke afbeeldingen van het desbetreffende artikel.

Meer informatie over Luxury-case.nl

Naast het uitgebreide assortiment zijn er meer redenen om uw iPhone 6 hoesjes via Luxury-case.nl te bestellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderstaande dingen.

  • Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd.
  • Als u een product hebt besteld, hebt u twee weken bedenktijd, zodat u uw product weer terug kunt sturen als u toch liever een ander hoesje had willen hebben.
  • Als u een bestelling plaatst van meer dan €18,- is de verzending gratis. Bij kleinere bestelling kost het verzenden €2,-.
  • Als u vandaag voor 17:00 bestelt, heeft u het product morgen al in huis.
  • Als u zich nu inschrijft voor de nieuwsbrief, door uw e-mailadres op de website achter te laten, krijgt u een kortingscode toegestuurd die u 5% korting oplevert.

Kijk op de website voor meer informatie over ons, over de voordelen van uw producten bij ons bestellen, en voor meer informatie over het assortiment en onze producten. Wij verkopen niet alleen iPhone 6 hoesjes, maar ook nog hoesjes voor andere telefoons en voor bijvoorbeeld iPads. Als u na het lezen van de informatie op onze website nog een vraag of opmerking heeft, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u onderaan de website. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat vermeld staat. Daarnaast kunt u van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch contact opnemen. Verder kunt u contact opnemen via sociale media: Facebook, Twitter of Google +. De medewerkers van onze klantenservice zullen u zo snel en zo goed mogelijk proberen te helpen. Wij horen graag van u.