Het is tegenwoordig helemaal ingeburgerd om online originele cadeaus te bestellen voor iemands verjaardag, zeker als je zelf niet aanwezig kunt zijn op het feestje! Je kunt dan online iets bestellen en ingepakt en wel bij de jarige laten bezorgen. Lijkt dat je wel wat? Kijk dan eens op de website van The Browniebox, want als je echt originele cadeaus wilt laten bezorgen dan ben je daar aan het goede adres! Wat heeft de jarige namelijk aan nóg een bos bloemen, of nóg een klein aardigheid wat hij/zij waarschijnlijk niet eens gaat gebruiken? Juist ja, beter bestel je een mooi vormgegeven, platte box met versgebakken brownies, want daarmee verras je de jarige pas echt! En als je denkt dat je alleen de standaard smaak brownies van chocolade kunt bestellen dan heb je het mis. Bij The Browniebox zijn ze namelijk gespecialiseerd in het bakken van brownies met super originele smaken, zoals:

  • Brownies met Oreo koekjes erin
  • Brownies met karamel zeezout smaak
  • Brownies met stroopwafels erin
  • Brownies met M&M’s erin verwerkt

Al deze boxen maken natuurlijk super originele cadeaus voor wanneer iemand jarig is. En zelfs voor allerlei andere gelegenheden kun je ze bestellen. Wat dacht je van brownies versturen voor wanneer iemand is geslaagd? Of als diegene een nieuwe baan heeft? Er zijn zoveel redenen te bedenken om brownies te versturen per post, want wie houdt er nu niet van een verassingspakketje waar heerlijke chocoladebrownies in blijken te zitten?

Brownies of blondies per post bestellen

In de webshop van The Browniebox heb je de keuze uit verschillende smaken brownies, zoals die pindakaasbrownie en Hazelnoot brownie. Ze verkopen er echter ook overheerlijke kokos blondies! Blondies zijn qua originele cadeaus een beetje de tegenhanger van brownies. Ze bevatten weliswaar geen chocolade, maar zijn net zo zacht en fluffy van smaak. De blondies van The Browniebox hebben een subtiel kokossmaakje, heel erg lekker! Ben je dus op zoek naar originele cadeaus om per post te versturen maar houdt de ontvanger absoluut niet van chocola? (Ja, dat kan dus!) Dan bestel je bij The Browniebox gewoon die versgebakken blondies, al vanaf €11,95 per box!

The Browniebox = Originele cadeaus zelf samenstellen

Het moge duidelijk zijn dat je voor super originele cadeaus die je per post verstuurt bij The Browniebox moet zijn, maar wist je dat je deze cadeautjes ook zelf kunt samenstellen? We noemden hierboven al alle smaken brownies op die ze bij The Browniebox in hun assortiment hebben, met daarbovenop ook nog eens de heerlijke blondies. Je kunt deze per smaak selecteren en een hele box met dezelfde smaak bestellen, maar ook helemaal zelf samenstellen! Je kunt in deze webshop namelijk die originele cadeaus zelf samenstellen! Je selecteert gewoon de smaken die jou het lekkerst lijken, en laat deze allemaal samen in één box doen. En als je dan toch bezig bent, bestel dan gelijk een box voor jezelf met diezelfde smaken. Ik kan je namelijk garanderen dat deze webshop je doet watertanden en dat je gegarandeerd ook zelf al die heerlijke smaken brownies wilt uitproberen! Dus of je ze nu als cadeau wilt bestellen of gewoon lekker voor jezelf, alles kan bij The Browniebox. Geniet van je brownies! (of blondies!)