Ons bedrijf heeft de afgelopen maanden een zware tijd gehad want door de coronacrisis zijn heel veel klanten hun orders terug gaan trekken waardoor wij aanzienlijk minder werk hadden. Dat is iets wat je natuurlijk altijd hoopt te voorkomen, maar helaas konden wij niet voorkomen dat wij aanzienlijk minder inkomsten kregen. Wij hebben toen gekeken of wij ook geld konden besparen en wij hebben ons daarom verdiept in de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik. Wij hadden namelijk gemerkt dat wanneer je je even gaat verdiepen in de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik, je zult zien dat er doorgaans wel een mogelijkheid is om geld te besparen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij meer over de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik wilden weten en wij hebben dat gedaan door op het internet te gaan googelen om te zien wat de mogelijkheden waren om meer over de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik te weten te komen. Wij hebben toen gewoon gegoogeld op ‘prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik’ en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site zakelijkeenergietarieven.nl konden gaan. Deze site kwam namelijk gelijk bovenaan in Google te staan toen wij zochten naar de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik en wij hebben daarom gelijk gekeken wat wij allemaal op deze site konden vinden. Wij hebben toen gezien dat je hier heel eenvoudig de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik per aanbieder kunt vergelijken. Dat was heel handig want wij hadden ook op de afzonderlijke sites van iedere aanbieder gezocht naar de prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik, maar als je dat doet, dan moet je toch al snel toegeven dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Je ziet namelijk zoveel informatie en die moet je dan ook nog goed met elkaar kunnen vergelijken en ik heb gemerkt dat dat heel lastig is. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik hier uiteindelijk een goed beeld kreeg waar ik een lage prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik kon vinden.

Hier vond ik een goede prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik

Ik heb gemerkt dat wanneer je naar de genoemde site gaat, het vervolgens een fluitje van een cent is om een aanbieder te vinden die je een goede prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik kan bieden. Wij hebben gezien dat wij heel veel geld zouden kunnen besparen wanneer wij de overstap naar een andere leverancier zouden maken, dus dat hebben wij dan ook gelijk gedaan.

Wij besparen nu heel veel geld

Achteraf hadden wij heel veel eerder de overstap moeten maken omdat wij nu een veel betere prijs voor stroom per kWh voor zakelijk verbruik betalen. Kortom:

  • Kijk even op de site van Zakelijkeenergievergelijken.nl 
  • Bekijk hoe u hier een mooie besparing kunt vinden 
  • Stap vandaag nog over zodat u fors kunt gaan besparen 

Ik hoop dat u hier ook een mooie besparing kunt realiseren.