Een aantal jaar geleden heb ik bedacht dat ik voor mijzelf kon gaan beginnen als personal trainer. Ik wist namelijk verder ook niet meer wat ik met mijn leven moest doen en ik liep zelf ook weleens een rondje door het park, dus ik dacht, laat ik hier mijn beroep van maken. Ik woonde destijds nog in Groningen, maar ik heb toen besloten dat er in Amsterdam meer werk voor mij zou zijn. Ik heb toen via via geregeld dat ik een baantje kreeg bij een sportschool waar ook mensen werken die echt personal trainer zijn en ik werd aangenomen. Ik ben toen als zelfstandige gaan werken en ik heb toen besloten om een accountant te zoeken. Ik wilde graag weten wat kost een accountant tegenwoordig? Je hoort namelijk soms verhalen van experts die enorme bedragen rekenen, maar die eigenlijk maar nauwelijks iets doen. Ik heb daarom goed gekeken of ik een antwoord op mijn vraag wat kost een accountant, kon vinden en ik heb toen op het internet gekeken naar mogelijkheden om een site te vinden die mij het antwoord kon verstrekken. Ik heb gewoon gegoogeld op ‘wat kost een accountant’ en toen heb ik een mogelijkheid gevonden om iedere maand een vast bedrag te betalen zodat iemand mijn boekhouding kon doen. Ik moet u zeggen dat ik eerst helemaal niet veel verdiende, maar dat ik blij was dat ik een accountant had gevonden. Op mijn vraag, wat kost een accountant, kreeg ik te horen dat zij niet veel per maand zouden rekenen en dus wilde ik graag met deze mensen gaan samenwerken. Ik heb toen een tijd met deze mensen gewerkt, totdat ik ooit van een goede vriend hoorde wat hij vertelde over de vraag wat kost een accountant. Deze goede vriend heeft zijn zaakjes heel goed voor elkaar. Het is een heel slimme ondernemer en hij weet altijd de juiste mensen te vinden die zijn bedrijf nog succesvoller kunnen maken dan het al reeds is. Voor mij is het daarom fijn om hem te kennen want ik heb heel veel goede tips van hem ontvangen. Toen ik hem ooit eens vroeg wat kost een accountant, heeft hij mij een heel goede tip gegeven. Ik kreeg namelijk te horen dat ik veel meer betaalde dan nodig zou zijn. 

Wat kost een accountant? U leest het op finovion.nl

Wat kost een accountant? Dat is een vraag die voor iedereen een ander antwoord oplevert. Het is namelijk zo dat het afhankelijk is van de hoeveelheid werk die je je accountant geeft. Voor die vriend van mij vallen de kosten hoger uit omdat hij een heel succesvol bedrijf heeft, voor mij is het zo dat het antwoord op de vraag ‘wat kost een accountant’, ‘heel weinig’ is, omdat ik namelijk nog maar een heel simpel bedrijfje heb. 

Ik werk nu samen met finovion

Ik ben uiteindelijk overgestapt naar de mensen van finovion want hier kon ik aanzienlijke kosten besparen en dat terwijl de service hier veel beter is. Kortom:

  • Wilt u  ook minder uitgeven aan uw accountant? 
  • Wilt u meer service ontvangen? 
  • Laat uw boekhouding dan doen door finovion.nl

Ik ben blij dat ik nu veel geld kan besparen.