Ik probeer altijd nieuwe dingen te blijven leren omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen. Vroeger richtte ik mij vooral op het ontwikkelen van mijn eigen persoonlijkheid, tegenwoordig richt ik mij meer op hoe ik de mensen aan wie ik leiding moet geven verder kan ontwikkelen. Ik heb namelijk gemerkt dat het voor mij als manager soms een hele kluif is om mensen aan te sporen om meer uit zichzelf te halen. Ik heb daarom besloten om de opleiding coaching te volgen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer ik de opleiding coaching zou volgen, ik heel veel beter in staat zou kunnen zijn om mensen dusdanig aan te moedigen dat zij meer en betere resultaten konden bereiken. Dat is echter niet iets wat je van de een op de andere dag bereikt en daarom ben ik gaan kijken waar ik moest zijn om een goede opleiding coaching te volgen. Ik wilde graag een professionele opleiding coaching volgen en daarom heb ik goed onderzoek gedaan naar waar ik het beste kon gaan zoeken naar een opleiding coaching. Ik heb toen gezien dat de mensen van Counselling.nl heel goede beoordelingen hebben ontvangen en daarom wilde ik mij hier graag inschrijven voor een opleiding coaching. Ik was blij om te merken dat er nog ruimte was in de groep van de opleiding coaching en ik kon al heel snel aan mijn traject beginnen. Ik moet u zeggen dat ik blij was dat ik mij hier heb ingeschreven, want ik heb vanaf het eerste moment een heel goed gevoel gehad over deze opleiding. Het niveau lag heel hoog, maar het was altijd heel goed te volgen wat wij bespraken omdat de docenten echt heel goed zijn in hun werk. Ik kwam dan ook altijd heel energiek uit de lessen omdat ik echt heel veel geleerd had. Vandaar dat ik ook geen seconde spijt heb gehad van mijn besluit om deze opleiding coaching te volgen.

Dankzij deze coach opleiding heb ik heel veel inzicht verworven

Ik meende altijd dat ik redelijk goed in staat was om te zien waar mensen hun talenten lagen. Toen ik echter deze coach opleiding ging volgen, heb ik gezien dat ik nog heel veel moest leren en ik ben blij dat ik dit alles ook geleerd heb tijdens de coach opleiding. Ik ben nu veel beter in staat om mensen te coachen en ik merk dat dit ook gewaardeerd wordt door de mensen die ik coach. De mensen die ik leiding moet geven, voelen meer uitdaging en ook meer bevrediging omdat zij hun doelen uiteindelijk met de juiste coaching weten te halen. Ik ben daarom heel tevreden over mijn coach opleiding.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u zich ook willen inschrijven voor de coach opleiding, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van Counselling.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan trajecten kunt volgen
  • Uw inschrijving via deze site te regelen

Ik wens u veel succes met deze opleiding.