“Zit je in de evenementenwereld? Dan weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk de catering voor evenementen is. Wat voor event het ook is, het eten moet echt goed zijn. En het kan heel lastig zijn om een partij te vinden die dat voor je kan regelen. Ik zat met hetzelfde probleem. Ik had altijd een vast bedrijf dat de catering voor evenementen verzorgde, maar helaas stopten zij er ineens mee. Toen zat ik met lege handen. Ik vind het onhandig om voor elk event een nieuw bedrijf aan te schrijven, of op zoek te moeten naar een nieuw cateringbedrijf dat mij en de klant in onze behoeften kan voorzien. Daarom ging ik op zoek naar een bedrijf dat vooral veel te bieden heeft als het om mooie en diverse gerechten gaat. Dat van alles en nog wat kan regelen voor catering voor evenementen. Dan heb je maar een goed bedrijf nodig waar je voor allerlei bestellingen kunt aankloppen. Dat zou ideaal zijn voor mij. Ik heb veel verschillende klanten dus ik zou het heel fijn vinden als ik een partij zou kunnen vinden die een groot aanbod heeft qua catering voor evenementen.

Zo veel mogelijk met catering voor evenementen

De catering voor evenementen is ontzettend belangrijk. Bij bijvoorbeeld een bruiloft is dit voor het bruidspaar meestal een essentieel onderdeel. Niet alleen wil je kwalitatief goed eten, maar het is ook heel belangrijk dat je elke gast kunt bedienen. Het is dus altijd goed om rekening te houden met allergieën, diëten en vegetariërs. Het is verstandig om van tevoren goed vast te leggen wat er op dit vlak geregeld moet worden. Daarom is het fijn als met een catering voor evenementen er rekening kan worden gehouden met dit soort wensen. Daarbij vind ik het zelf heel leuk als je voor een bepaald thema kunt kiezen. Bepaalde landen of gebieden zijn met catering voor evenementen heel populair, zoals Hollands, Frans of Spaans. Maar ook als je bijvoorbeeld een dessertbuffet wil, of iets speciaal voor kinderen is het ook heel mooi als dat mogelijk is. Daarbij zijn er ook nog klanten die op het budget moeten letten. Dus als er catering voor evenementen mogelijk is voor mensen met een klein budget, is dat ideaal.

Smakelijk eten bij E&G Catering

Ik ben op zoek gegaan naar een cateringbedrijf dat aan mijn hele waslijst aan wensen zou kunnen voldoen. En ondanks dat ik heel wat eisen had, heb ik een bedrijf gevonden dat in mijn ogen alles in huis heeft:

  • Heel veel mogelijkheden
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Vriendelijke prijzen
  • Eg-catering.nl

En dat is E&G Catering. Dit bedrijf kan zo veel voor je regelen, ik heb ze al voor heel veel klanten kunnen inzetten. En tot nu toe waren de reacties alleen maar lovend. Het is heerlijk om zo’n bedrijf achter je te hebben staan. Waarvan je weet wat ze kunnen, die altijd kwaliteit leveren en zich aan afspraken houden. Het maakt me trots dat ik regelmatig met ze kan werken en het is heel fijn om zo’n belangrijk onderdeel van een event met een gerust hart uit handen te kunnen geven. De belangrijkste reden voor mij om ze vaak in te huren is dat het eten simpelweg verrukkelijk is. Ik heb inmiddels heel wat geproefd van ze. En welke keuken ze ook bereiden, het is altijd een feest qua beleving en smaak. Wat je ook organiseert, bij E&G Catering zit je met het eten altijd goed. En met zo’n belangrijk onderdeel van een beleving wil je de beste kwaliteit en daar levert dit bedrijf een prachtige bijdrage aan.”