De software van uw besturingssysteem verandert eens in de tien jaar bij u op kantoor. U stapt bijvoorbeeld over van Windows XP naar Windows 10. Overigens hebt u er dan 2 overgeslagen maar dat is niet een bijzonder voorbeeld voor bedrijven. Wat uw collega’s dan waarschijnlijk nodig hebben zijn maatwerktrainingen. Want met maatwerktrainingen wordt hen niet alleen uitgelegd hoe het nieuwe besturingssysteem werkt, maar ook hoe de software dat er op draait het beste en snelste kan worden gebruikt. Werkt men met verouderde programma’s? Dan is het tijd om hierin te investeren. U migreert uw bedrijf naar een nieuw decennium en u implementeert nieuwe software binnen uw bedrijf. Uw IT-afdeling zal dit hopelijk in goed overleg kunnen implementeren. Zij hebben dan ook geen enkele moeite met de nieuwe software. Maar voor uw kantoormedewerkers is dit al snel een ander verhaal. Zij hebben maatwerktrainingen nodig om te leren omgaan met de nieuwe knoppen. Want u kunt hen niet aan hun lot overlaten. Dat zal enkel averechts werken omdat het hen weken gaat kosten om te wennen aan de nieuwe opties. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Want wij van Learnwise kunnen uw team maatwerktrainingen geven. Deze maatwerktrainingen zijn cursussen die we hebben toegesneden op uw bedrijf. Daarom willen we van u weten met welk systeem u werkt en welke software u daar op draait. Dan stellen we snel een leerprogramma op die overigens niet alleen gefocust wordt op Microsoft Office maar bijvoorbeeld ook op software van Adobe.

Volg maatwerktrainingen via ons speciale leer programma

Of het nu gaat om de migratie van een compleet computerbesturingssysteem naar een modernere variant of de stap naar een nieuw stuk software, onze maatwerktrainingen kunnen perfect aansluiten. Onze werkwijze bij deze migratietrajecten is als volgt:

  • We maken natuurlijk eerst een inventarisatie op. Welke veranderingen gaan er plaatsvinden en wat is daarvan de impact op de omgeving en uw personeel?
  • Worden deze veranderingen gecommuniceerd met uw medewerkers zodat ze weten waar ze aan toe zijn en wat van ze verwacht wordt?
  • Dan gaan wij op basis van deze gesprekken en informatie maatwerktrainingen maken. maatwerktrainingen bestaan uit oefeningen, instructiefilmpjes, verdiepingssessies en nog veel meer.
  • Dan vindt de uitvoering van deze maatwerktrainingen plaats. Dat kan in principe bij u op kantoor, wanneer het u het beste uit komt.
  • Ten slotte wordt er schriftelijk of elektronisch een evaluatie gemaakt zodat gedurende het traject aanpassingen kunnen worden gemaakt die uiteindelijk positief uitpakken voor de mensen die met deze nieuwe software moeten gaan werken.

Dankzij onze 5 fasen zal het voor eenieder mogelijk zijn om snel en zonder al te veel moeite wegwijs te worden van de nieuwe programma’s. Het is aan u om snel contact met ons op te nemen zodat we tijdig kunnen beginnen met het opzetten van deze trainingen.

Denk niet alleen aan de IT-afdeling maar ook aan uw collega’s

U vindt ons in Utrecht en u bent van harte welkom om te praten over de maatwerktrainingen die we uw personeel kunnen geven. We garanderen een landelijke dekking en kunnen u dus in elke provincie helpen met onze bijzondere cursussen. Hebt u daarom nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Dan staan we uiteraard via de mail en ook telefonisch voor u klaar. Bekijk op onze site alvast een aantal projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd. En ontmoet ons team alvast want op de site stellen ze zich graag even aan u voor. Een verandering van de werkomgeving een nieuwe uitdaging op. Die gaan we graag met u samen aan! Bekijk vandaag nog onze website http://www.learnwise.nl/