Toen wij vorig jaar te horen kregen dat onze zoon geen zin had om de boerderij van ons over te nemen, hebben wij besloten dat het misschien beter was om er dan maar vroegtijdig mee te stoppen. Ik heb namelijk zelf niet veel zin om nog heel veel langer door te gaan met mijn bedrijf en ik wist van andere boeren in mijn omgeving dat zij veel geld hadden kunnen krijgen toen zij hun boerderij verkopen gingen. Vandaar dat ik besloten heb dat ook wij onze boerderij verkopen wilden. Ik heb toen gekeken waar ik het beste kon aankloppen voor hulp wanneer ik mijn boerderij verkopen wilde. Ik had namelijk gezien dat dit niet heel eenvoudig is omdat je niet alleen een pand verkoopt, maar omdat je een compleet bedrijf van de hand doet. Dat vraagt om een specialist die weet wat hij of zij doet en daarom ben ik gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik mijn boerderij verkopen wilde. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste naar de site van Boederijmakelaar.nl kon gaan. Als je namelijk je boerderij verkopen wilt, dan kun je hier de specialisten vinden die je nodig hebt om alles in goede banen te leiden. Je moet namelijk een goede taxatie laten uitvoeren. Je wilt namelijk niet dat je je boerderij verkopen gaat voor een veel te lage prijs. Ook is het niet handig om veel geld te vragen wanneer je je boerderij verkopen gaat want dan is de kans heel klein dat je een koper zult vinden. Je moet dus zorgen dat je je boerderij verkopen kunt voor de juiste prijs. Ik heb toen gekeken naar de mogelijkheden om even met een van de specialisten van deze site in contact te komen zodat zij mij konden uitleggen wat ik allemaal van hun diensten kon verwachten. Ik heb toen een heel aardige medewerker gesproken die aangaf dat zij graag een keer bij ons langs wilde komen om het bedrijf te bekijken. Zo konden zij zien welke boerderij wij wilden verkopen en wij hebben daarom meteen een afspraak gepland. 

Schakel deze specialist in wanneer u uw boerderij verkopen wilt

Een boerderij verkopen is niet iets wat de meeste mensen iedere dag doen en daarom is het belangrijk dat u zorgt dat u een specialist in de arm neemt die u kan helpen met het boerderij verkopen. U zult merken dat wanneer u dit doet, u er zeker van kunt zijn dat alles goed gaat. Wij gingen onze boerderij verkopen via de mensen van boerderijmakelaar.nl en dat is ons heel goed bevallen. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen en wij hebben gemerkt dat zij ook heel redelijke tarieven rekenden voor hun diensten. 

Stopt u ook met uw bedrijf? 

Wij konden uiteindelijk onze boerderij verkopen voor een heel goede prijs en dat hadden wij zonder de hulp van dit kantoor nooit kunnen doen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn
  • Wij konden onze boerderij heel goed verkopen 
  • Wij raden iedere boer die wil stoppen aan om even op boerderijmakelaar.nl te kijken 

Ik hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft gehad.