Wij hebben vorig jaar besloten om meer met digitale werkplekken te werken. Wij hadden namelijk te weinig ruimte bij ons op kantoor om iedereen te herbergen en daarom leek het ons goed om een keer te bekijken of wij mensen ook meer thuis konden laten werken. Dat was een hele onderneming want wij moesten heel veel zaken regelen. Een van de belangrijkste dingen die wij moesten regelen, was dat wij een bedrijf moesten inschakelen voor onze datacenter diensten. Wanneer je je datacenter diensten namelijk niet afneemt van iemand die verstand van zaken heeft, kan dat grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om een aanbieder van datacenter diensten te vinden. Ik heb toen gekeken waar ik een bedrijf kon vinden dat goede recensies had ontvangen voor haar datacenter diensten en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van ictspirit.nl kon gaan kijken. Deze site heeft in het verleden al heel veel mensen mogen helpen die op zoek waren naar goede datacenter diensten en vandaar dat ik meteen geïnteresseerd was in dit bedrijf. Ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren die ik via dit bedrijf kreeg aangeboden en het werd mij al snel duidelijk dat ik een keer contact met deze mensen moest gaan zoeken. Ik wilde namelijk graag een aantal vragen stellen over hun datacenter diensten en ik heb toen met een heel vriendelijke medewerker gesproken over de mogelijkheden die men mij hier allemaal te bieden had. Ik vond het heel aangenaam om even met een expert te bespreken wat wij van de datacenter diensten verwachten, en wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Je weet dan namelijk meteen waar je aan toe bent en dat is uitermate handig als je graag spijkers met koppen wilt slaan. Ik ben daarom gaan overleggen met een van mijn managers om te kijken of hij ook enthousiast was over de datacenter diensten van dit bedrijf en dat bleek hij te zijn. Genoeg reden voor mij dus om een samenwerking met dit bedrijf aan te gaan. 

Wij hebben veel baat bij deze datacenter diensten 

Sinds wij met de mensen van ictspirit.nl werken, hebben wij veel meer mogelijkheden te bieden voor onze mensen. Zij kunnen nu namelijk altijd werken waar ze dat maar willen en wij weten zeker dat hun werk niet verloren kan gaan. Wij zijn daarom blij dat wij de datacenter diensten van dit bedrijf zijn gaan afnemen want wij hebben daar heel veel aan. Mocht u ook gebruik willen maken van hun datacenter diensten, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. 

Wij zijn heel tevreden 

Wij hopen de samenwerking met dit bedrijf nog lang te kunnen voortzetten omdat:

  • wij altijd heel goed geholpen worden 
  • wij altijd goed worden voorgelicht over de mogelijkheden die men te bieden heeft
  • wij zeker weten dat ons werk niet verloren gaat

Wilt u meer over dit bedrijf, kijk dan even op de site van ictspirit.nl. Daar kunt u zien wat dit bedrijf u allemaal te bieden heeft. Ook kunt u hier hun contactgegevens vinden.