Zoekt u naar een heftruck in Nijmegen en omstreken? Dan bent u hier op het goede adres. Bij Hendrikse verhuur hebben ze veel verschillende mogelijkheden en kunt u altijd terecht voor het huren van een heftruck in Nijmegen en in de buurt van Nijmegen. Wanneer er bijvoorbeeld zware spullen moeten worden verplaatst van de ene naar de andere ruimte, of er een andere klus op u staat te wachten… Met een heftruck haalt u zichzelf het gemak in huis; de zware til werkzaamheden kunt u hierdoor vermijden en dat is vaak wel zo verstandig. U kunt bij Hendrikse ook zelf eens langskomen om de heftruck te bekijken, zodat u weet wat u huurt en of deze daarvoor geschikt is. Natuurlijk kunt u ook direct uw heftruck in Nijmegen bestellen en ophalen of laten komen op de door u aangegeven locatie. Allemaal hartstikke handig dus! 

Wat kan ik naast een heftruck in Nijmegen nog meer huren? 

Bij Hendrikseverhuur.nl zijn er tal van mogelijkheden. Bij het huren kan je kiezen tussen verschillende apparaten die u kunnen helpen met uw klus. Zo verhuren ze bijvoorbeeld

  • Heftrucks
  • Diesel vorkheftrucks
  • Elektrische vorkheftrucks
  • LPG vorkheftrucks
  • Aanbouwdelen en accessoires

Op deze manier is er echt voor elke klus wel wat mogelijk. Voor een heftruck in Nijmegen moet u zeker bij Hendrikse zijn, omdat zij een zeer goede kwaliteit leveren en hun afspraken altijd nakomen. Ik vond het een heel prettige manier van samenwerken en zal deze partij zeker weer inschakelen bij een volgende klus. Ik moet over een maand een aantal zware partijen en pallets verhuizen van een bedrijfshal naar de bedrijfshal ernaast, en zal dan ook zeker weer gebruik maken van de Heftrucks van Hendrikse verhuur. Ze zijn erg krachtig en kwalitatief goed en kunnen al voor een zacht prijsje per dag gehuurd worden. Kijkt u ook eens op de website van Hendrikse om de huurprijzen en meer te bekijken. 

Huur vandaag nog voor uw klus! 

Om zeker te zijn van een heftruck in Nijmegen kunt u vandaag nog contact opnemen met dit bedrijf. U kunt de heftruck ook reserveren en voor advies kunt u altijd even bellen of mailen met de medewerkers van Hendrikse, zij helpen u natuurlijk graag verder en kunnen u voor elke klus van advies voorzien. Zelf verreikers hebben ze te huur bij dit bedrijf. Zo heeft u het gemak van alles onder een dak. Dat is natuurlijk handig voor wanneer u op hoogte moet werken. Op maandag tot en met vrijdag is dit bedrijf heel goed bereikbaar vanaf zes uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Ook op zaterdag ochtend kunt u contact opnemen met de firma. Voor bijvoorbeeld het opvragen van een offerte kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken. Het bedrijf zit in Ede gevestigd en is het bedrijf achter Hendrikse Machines. Bij dit bedrijf staat veiligheid altijd voorop, en wij zullen u daarover dan ook altijd een advies meegeven. Neemt u gerust eens contact op om kennis te maken en we denken altijd graag met u mee. Vaak kan een Heftruck in Nijmegen de volgende dag al worden geplaatst op de door u doorgegeven locatie!