Het is als bedrijf belangrijk om het overzicht te bewaren. Dan hebben we het in dit geval over het administratieve gedeelte. Omdat de meeste ondernemers een bedrijf beginnen om andere redenen dan het regelen van de administratie, is de administratie uitbesteden iets wat veel bedrijven doen en dat begrijpen wij maar al te goed. Het is zaak dat het allemaal zeer goed gebeurt. Dat is evident. Want een gezond bedrijf bestaat bij de gratie van een goede administratie. Wij kijken met aandacht naar uw administratie. Uw administratie uitbesteden bij ons is dan ook altijd de juiste keuze als u niet voor verassingen wilt komen te staan. De administratie uitbesteden zorgt ervoor dat u het inzicht houdt terwijl u zich toch volledig kunt richten op de hoofdzaken, namelijk de bedrijfsvoering. We noemen dit ook wel vaker de ‘core business’ van een bedrijf. Als u kiest voor het administratie uitbesteden dan kiest u er voor om altijd te weten waar u aan toe bent en dat is een van de belangrijkste dingen die er zijn voor u als ondernemer. U weet bijvoorbeeld op die manier hoe groot uw investeringsruimte is en u zal altijd minder risico lopen omdat u meer bent ingedekt en minder snel voor verassingen zal komen te staan. Wat wij vaak zien bij bedrijven die niet kiezen voor administratie uitbesteden is dat ze tegen de lamp lopen omdat ze te veel geld uitgeven dan ze denken te hebben maar dat ze in de praktijk helemaal niet hebben. Actium is de partij die er voor kan zorgen dat u het overzicht bewaart. Het is de partij die precies weet wat hij doet en die het allemaal voor u regelt. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, want dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen doen. Voor veel startende ondernemers lijkt de administratie een bijzaak te zijn, maar bij Actium kunnen wij u alvast verklappen dat dat niet de manier is om om te gaan met uw administratie. Als u het verzorgen van uw eigen administratie niet leuk vindt om te doen en u weet zich er – als u eerlijk bent – niet echt raad mee. Laat het dan aan Actium over en kies voor administratie uitbesteden. Reken op:

  • een zeer goede service
  • overzicht over uw administratie
  • inzicht in uw situatie
  • verminder het risico
  • weet waar u aan toe bent

Administratie uitbesteden is makkelijk en biedt vele voordelen

De administratie uitbesteden doet u gemakkelijk en snel bij Actium, maar waarom zou u het eigenlijk door een andere partij laten doen? Er zijn een aantal belangrijke punten op te noemen waarom het voor veel ondernemers een goed idee is om eens na te denken over administratie uitbesteden. Er zijn verschillende manieren waarop u de administratie uitbesteden kunt. U hoeft er namelijk niet voor te kiezen om alle administratie uit handen te geven. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de administratie uit te besteden. Dan kiest u voor het gedeelte van de administratie waar u het meest tegenop ziet of het gedeelte van de administratie dat de meeste tijd in beslag neemt wanneer u het helemaal zelf zou doen. Naast de mogelijkheden om een deel of de gehele administratie voor ons te laten doen, hebben wij ook nog een andere mogelijkheid en dat is het regelen van uw administratie online. Wij hebben namelijk een online programma waarin u alle gegevens eenvoudig in kunt voeren. Dit systeem is ingericht om uw administratie zo overzichtelijk mogelijk te maken. U hoeft met dit systeem geen papieren meer op te sturen. Het idee van het systeem is dat we alles zo veel mogelijk online regelen. De digitalisering van uw papierwerk zorgt ervoor dat we makkelijker en snel kunnen werken. Het boekhoudprogramma is zo ingedeeld dat het voor u duidelijk en makkelijk is om alle gegevens in te vullen. U doet op die manier een deel van de administratie zelf, maar wij houden wel een oogje in het zeil. Op bepaalde momenten zullen wij dan eens vragen hoe het gaat en zullen wij nakijken of u alles goed invult. Het online verwerken van de administratie heeft vele voordelen omdat het natuurlijk geen papierwerk met zich meeneemt en dingen snel kunnen worden aangepast. Daarnaast kan het allemaal makkelijk worden bijgehouden en kunnen meerdere partijen tegelijk bekijken of alle administratie op de juiste manier wordt verwerkt.

Administratie uitbesteden; zekerheid

Zeker weten dat uw administratie uitbesteden op orde is, zal u veel zorgen schelen. Het is namelijk zo dat mensen vaak veel zorgen hebben over zaken waar ze geen grip op hebben. Naast het belangrijke feit dat we bespraken over het besteden van uw tijd aan uw ‘core business’, kan u werkethos ook verbeteren doordat u ontspannen en met volledig inzicht aan de slag gaat. Weten waar u aan toe bent zorgt ervoor dat u ook de betere keuzes kunt maken die zijn gebaseerd op de feiten van uw bedrijf. Hoeveel ruimte heeft u om investeringen te doen? De administratie doet een ding en dat is het scheppen van duidelijkheid. Duidelijkheid en transparantie in uw situatie zijn zeer belangrijk en dat is iets wat mensen zelf moeten ervaren willen ze de juiste keuze maken. Of u er nu voor kiest om uw administratie in zijn geheel of voor een deel uit te besteden; u kunt bij ons terecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en dan zullen we samen de juiste strategie bepalen.