U heeft een dierbare verloren. Dan zal u na de crematie een keuze moeten maken waar u de as wilt uitstrooien. Asbestemming Amersfoort biedt mooie plekken om de as van uw dierbare uit te strooien. Natuurlijk hebben we allemaal een ander leven en dat leven verandert na onze dood in een geschiedenis. Asbestemming Amersfoort is iets wat u zelf bepaalt, samen met vrienden en familie. U kunt kiezen voor een plek in de natuur waar uw dierbaren langs kunnen komen om te herinneren en stil te staan bij een leven dat niet meer bij hen is. Er zijn verschillende mogelijkheden voor asbestemming Amersfoort. U kunt het as zoals gezegd verstrooien op een mooie plek die u zelf uitkiest. Nabestaanden kunnen er ook voor kiezen om het as te bewaren in een urn. Tevens bieden we bij asbestemming Amersfoort de mogelijkheid om as te bewaren op de urnenheuvel, in de urnentuin of de urnenmuur. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de urn mee naar huis te nemen. Tegenwoordig kiezen mensen wat betreft asbestemming Amersfoort niet meer zo snel voor het thuis bewaren van de urn. Asbestemming Amersfoort blijft altijd een zeer persoonlijke kwestie en wij zullen u altijd tegemoet komen zodat u op een respectvolle en weloverwogen manier de keuze maakt voor de asbestemming van uw dierbare. Bij het maken van de keuze voor asbestemming Amersfoort is het altijd een goed idee om even stil te staan bij de wensen van uw dierbare en uw eigen wensen. Had hij of zij een plek waar hij graag kwam of een soort plek waar hij graag kwam? Misschien is een van onze plekken op de begraafplaats dan wel een mooie asbestemming Amersfoort voor uw dierbare. We zullen voor u nogmaals op een rijtje zetten wat de mogelijkheden zijn voor asbestemming Amersfoort:

  • verstrooien
  • plaatsing op de heuvel
  • plaatsing in de tuin
  • plaatsing in de muur
  • as thuis een plek geven

Asbestemming Amersfoort plaatsing

Als u er voor kiest om het as van uw dierbare te plaatsen op het gebied van Rusthof, dan kunnen wij u een aantal opties voor asbestemming Amersfoort bieden. U kunt kiezen uit onze muur, onze tuin en onze heuvel. Als u kiest voor asbestemming Amersfoort op de heuvel van Rusthof, dan kiest u voor een mooie verstilde omgeving die zich goed leent om terug te keren en stil te staan bij uw dierbare die heen is gegaan. We kunnen u de plek op de heuvel geven voor een periode van 25 jaar. U heeft na deze periode altijd de mogelijkheid om de periode te verlengen met tien jaar. Onze heuvel kent zowel gras als weide. Naast deze optie voor asbestemming Amersfoort op onze mooie heuvel, kunt u kiezen voor de tuin. De tuin staat vol met mooie planten en heeft weer een heel andere – maar evengoed rustige – uitstraling en leent zich evenals de heuvel voor uw bezoek. De tuin wordt aangeboden voor een periode van vijf jaar. De muren vindt u bij Rusthof bij de vijver. Deze muren bieden plaats voor 200 nissen waar de urn een speciale plaats kan krijgen. Zoals gezegd heeft u ook altijd de mogelijkheid om te kiezen voor het mee naar huis nemen van de urn. De meeste mensen kiezen er dan voor om een bijzondere urn te plaatsen op een plaats in het huis waar ze graag komen. Op die manier kan er op ieder moment even worden stilgestaan bij het overlijden van de dierbare. Als u wilt komen kijken om te weten hoe onze mogelijkheden er uit zien, neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd komen kijken naar onze mogelijkheden en op basis van het gevoel dat u krijgt bij onze rustplaatsen een keuze maken. Soms komen mensen die ziek zijn, of weten dat het einde nadert, zelf kijken naar onze plaatsen en dat maakt het voor de nabestaanden vaak iets makkelijker omdat ze dan precies weten wat de wensen van de dierbare waren.

Rustoord crematorium

Rustoord laat zich kenmerken door haar centrale ligging en tevens doordat het crematorium wordt omgeven door prachtige natuur. Omdat het zo centraal gelegen is, vinden nabestaanden van families die niet allemaal op een plaats in Nederland wonen, het prettig om te kiezen voor een plek die centraal gelegen is, zodat ze allemaal in de gelegenheid zijn om deze laatste rustplaats van hun dierbare te bezoeken wanneer ze willen. Wij hebben ons als crematorium op velerlei gebieden verdiept in de mogelijkheden om op een waardige manier afscheid te nemen. Doordat wij vele jaren bezig zijn met ceremonies en diensten die in het teken staan van het afscheid nemen van een dierbare, weten wij dat een aantal zaken zeer belangrijk zijn. Allereerst hebben wij daarom voor u een rustige omgeving gecreëerd die niet afleidt van de ceremonie. Omdat mensen het heel erg belangrijk vinden om mooie muziek te draaien tijdens het afscheid, hebben wij teven een zeer goede installatie, zodat de muziek goed te horen is en van goede kwaliteit is. We beschikken als crematorium zelf tot een grote collectie muziek waar u uit kunt kiezen, maar uiteraard staat het u ook vrij om uw eigen muziek mee te nemen. Dat kan alle muziek zijn die u wilt. De meeste mensen kiezen voor muziek die hen doet denken aan hun geliefde en dat zijn natuurlijk zeer persoonlijke keuzes. Waar u het as van u dierbare wilt uitstrooien of bewaren, dat bepaalt u op basis van uw eigen voorkeuren. Asbestemming Amersfoort heeft vele mogelijkheden.