Laptops zijn in de eerste instantie ontworpen omdat ze, in tegenstelling tot computers, makkelijk mee te nemen zijn. Ze blijven echter kwetsbaarder dan computers. Daarom is het erg aan te raden om, als u een nieuwe laptop heeft gekocht, meteen ook een laptop hoes aan te schaffen. Een laptop hoes beschermt uw laptop tijdens het vervoeren tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als u uw laptop bijvoorbeeld in een tas heeft waarin u ook een flesje drinken en boeken vervoert, moet uw laptop beschermd worden. De laptop hoes beschermt uw laptop tegen de vloeistof uit het flesje, mocht het flesje onverhoopt gaan lekken, en tegen het gewicht en de impact van de boeken die tegen uw laptop leunen. Zonder laptop hoes zou uw laptop waarschijnlijk veel minder lang mee gaan. Doe daarom uitgebreide research naar de verschillende hoezen die op de markt zijn. Net zoals bij alle andere producten zijn er ook bij laptop hoezen grote verschillen in kwaliteit en toepasbaarheid. Zo zijn niet alle laptop hoezen waterdicht, terwijl dit erg belangrijk kan zijn. De eisen die u aan een laptop hoes stelt zullen dus afhangen van hoe vaak en de manier waarop uw de laptop vervoert. Hieronder zullen we u vertellen waar u een goede laptop hoes kunt kopen. Ook zullen we een aantal verschillende laptop hoezen opnoemen die u aan dit adres kunt aanschaffen. Ten slotte zullen we u vertellen waar u terecht kunt voor meer informatie over laptop hoezen.

Waar kunt u een laptop hoes kopen?

Op de website van Laptopverpakking.nl kunt u een kwalitatief goede laptop hoes kopen. De website biedt laptop hoezen aan in allerlei soorten en allerlei maten. Laptopverpakking.nl heeft een groot assortiment, dus u kunt er hoogstwaarschijnlijk ook een laptop hoes vinden voor uw laptop. Andere voordelen zijn onderstaande.

 

 • U vindt op de website uitgebreide productinformatie en duidelijk productafbeeldingen, zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken.
 • Het bestelproces is overzichtelijk.
 • nl heeft een eigen magazijn en dus veel producten in voorraad. Dus: producten die voor 19:00 uur besteld worden, worden dezelfde dag nog verzonden.
 • De klant wordt op de hoogte gehouden van de status van zijn of haar bestelling, zodat u weet wanneer u uw laptop hoes kunt verwachten.
 • Klanten zijn enorm tevreden: Laptopverpakking.nl heeft hoge klanttevredenheid.
 • U kunt achteraf betalen.
 • U hebt 30 dagen zogenaamde ‘niet-goed-geld-terug garantie.

 

Om u een idee te geven van wat het ruime assortiment van Laptopverpakking.nl u te bieden heeft, zullen we nu een aantal laptop hoezen opnoemen die u via de website kunt aanschaffen. Vervolgens zullen we opnoemen wat voor andere aan laptops gelieerde producten in het assortiment zitten. Tenslotte kunt u lezen waar u meer informatie kunt vinden en u hoe contact kunt opnemen met Laptopverpakking.nl. Voorbeelden van laptop hoezen die u via Laptopverpakking.nl aan kunt schaffen zijn:

 

 • Thule – Gauntlet TAS113 13” Macbook Pro sleeve – blue

Deze laptop hoes is special voor de Macbook Pro. Het is een verstevigde hoes met waterafstotende rits afsluitingen. De laptop biedt dus bescherming tegen zowel water als gewicht wat tegen de laptop aan komt terwijl deze vervoerd wordt. Verder is het handige aan deze laptop hoes dat u de laptop kunt gebruiken terwijl die in de hoes zit. Bovendien krijgt u 25 jaar garantie. De laptop kost €49,95.

 • Case Logic – TS-113 13” laptopsleeve met tabletvak – black

Deze hoes is ook voor laptops van 13”, maar niet speciaal voor Macbooks. De hoes is compact, waardoor deze gemakkelijk in uw tas past. De hoes is gevoerd, zodat deze uw laptop goede bescherming biedt. Bijzonder aan de hoes is ook dat er een extra vak voor tablet, met een grootte van tot en met 10,1 inch, ingebouwd is. Op deze laptop hoes heeft u ook 25 jaar garantie en hij kost €29,95.

 • Booq – Mamba Sleeve 15” – grey

Deze 15” laptop hoes is geschikt voor zowel Macbooks als andere laptops. De sleeve is compact en licht, waardoor hij makkelijk te vervoeren is. Ook is dit vervoer veilig voor uw laptop, want de hoes is zowel water- als vuilafstotend en de hoes is gevoerd. U heeft vijf jaar garantie op deze sleeve en hij kost €49,94.

 • Bluelounge – Bonobo Series Laptop Sleeve 17” black

Deze hoes is op twee manieren duurzaam: hij is gemaakt van gerecyclede PET flessen en gaat lang mee. Daarnaast ziet de hoes er stijlvol uit en is er ook ruimte om accessoires, bijvoorbeeld USB sticks of een muis, in op te bergen.

Door deze opsomming hopen we u een beeld te hebben gegeven van het assortiment van Laptopverpakking.nl. Het is echter slechts een erg kleine greep uit het assortiment. Kijk voor het volledige assortiment op de website: www.laptopverpakking.nl/laptop-sleeves-laptophoes-laptopsleeve.html.

Meer informatie

Naast laptop hoezen kunt u via Laptopverpakking.nl ook andere benodigdheden kopen voor uw laptop. Denk daarbij aan bijvoorbeeld laptop schoudertassen, laptop rugtassen en laptop trolleys, maar ook aan speakers, laptopstandaards, muizen en verschillende kabels. Het hele assortiment aan laptop accessoires kunt u vinden op bovengenoemde website. Ook kunt u hier lezen hoe u in contact kunt komen met Laptopverpakking.nl, namelijk als volgt. Als u een vraag of opmerking heeft kunt u mailen naar service@2hills.nl. Tijdens openingsuren wordt er naar gestreefd u binnen twee uur te antwoorden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen per telefoon, door op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur te bellen naar 033-8200389. Ook kunt u op de website een vragenformulier invullen en daarbij uw e-mailadres achterlaten.