Werkt u bij een bedrijf? Dan wordt u wellicht gevraagd of u maandelijks een bedrag wilt doneren aan het personeelsfonds. Dit kan ook automatisch inbegrepen zijn en dan mag u in principe altijd mee. Bedrijfsuitjes in Twente of waar dan ook in Nederland zijn de ideale manier om even weggerukt te worden uit de sleur van het dagelijkse leven. U leert uw collega’s op een andere vaak verrassende manier kennen. Mensen die op het oog introvert lijken, blijken in de praktijk feestbeesten of vice versa. Wilt u graag uw bedrijfsuitjes in Twente houden omdat uw bedrijf zich bijvoorbeeld in Salland of Twente heeft gevestigd? Of kiest u simpelweg voor de bedrijfsuitjes in Twente omdat u al eens eerder door ons bent geholpen en het u goed is bevallen? Want wij bieden u geweldige bedrijfsuitjes in Twente aan, in Weerselo om precies te zijn. Benieuwd wat te bieden hebben? Kijk dan eens op twentskwartiertje.nl. We bieden een keur aan bedrijfsuitjes in Twente aan en dat zijn zeker niet de enige activiteiten die u door ons kunt laten organiseren. We beschikken over een groot recreatiecentrum en daarnaast hebben we een groot buitengebied zodat we ook diverse tochten kunnen aanbieden. Denk daarbij aan tuktuk rijden, kanotochten of het aanleggen van een survivaltocht op maat. Wij vinden maatwerk belangrijk en kunnen diverse activiteiten op dezelfde dag voor uw bedrijf samenstellen.

We bieden vele bedrijfsuitjes in Twente aan

Tijdens deze bedrijfsuitjes in Twente gaat het misschien niet alleen maar om het vermaak. U wilt als werkgever dat men op een andere manier leert samenwerken. Dankzij deze activiteiten kan men straks op het werk beter samenwerken, overleggen, brainstormen, kortom: communiceren. Dat kan de productiviteit verhogen zodat u daar de vruchten van kunt plukken. Maar het is in onze ogen en hopelijk ook de uwe wel belangrijk dat plezier de boventoon krijgt. Natuurlijk is het mooi als er een betere samenwerking uit voortvloeit, maar u vindt het hopelijk nog leuker als er relaties of in ieder geval vriendschappen uit ontstaan. Want communicatie is prettig, maar een goede werksfeer evenzo belangrijk. Afijn, wij bieden aldus binnen- en buitenactiviteiten aan. Een greep hieruit hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Gaat u voor een arrangement? Dan verzorgen we niet alleen een leuke omgeving waar men spellen kan spelen zoals “de jongens tegen de meisjes”, “ik hou van Holland” of een pubquiz. Er wordt ook voor een diner gezorgd zoals een barbecue bij goed weer. En de hele dag wordt u voorzien van lekkere hapjes en drankjes,
  • Ook de speelhal is bij ons een topper. Leuk voor een jong bedrijf. Combineer het met een solex- of tuktuktocht door het mooie Twentse landschap en u zult in de toekomst ook uw bedrijfsuitjes in Twente bij ons gaan houden.
  • Ten slotte willen we onze survivaltochten niet onbenoemd laten. Kies daarvoor als u tevens aan uw team wilt werken. En anders raden we een zeskamp aan als u teambuilding hoog in het vaandel hebt staan.

Ook diverse andere activiteiten kunt u door ons laten organiseren

We bieden u aldus een keur aan bedrijfsuitjes in Twente aan. Voor het totale overzicht verwijzen we u graag door naar onze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen of mailen. Langskomen kan ook, dan kunt u het terrein ontdekken en kunnen we actief met u bespreken wat de beste opties zijn voor uw bedrijf, doel en personeel. Naast bedrijfsuitjes in Twente kunt u ook een vrijgezellenfeest, familiedag en buurtfeesten door ons laten organiseren. Voor iedere groep en leeftijd bieden we een passende activiteit aan!