Wanneer u een bedrijf heeft dat van tijd tot tijd gecontroleerd moet worden, is het verstandig wanneer u hier niet zomaar het eerste de beste bedrijf voor vraagt, maar een bedrijf dat er echt verstand van heeft. Het is namelijk heel belangrijk dat de keerkleppen controle aan uw installatie voor drinkwater op een goede manier wordt uitgevoerd. Het moet uiteraard niet zo zijn dat de bevolking last gaat krijgen van de vervelende legionellabacterie en dat u dan uw bedrijf op kunt doeken. Het is heel belangrijk om op een goede manier met de keerkleppen controle om te gaan. Het is dus zeker niet zo dat u zelf maar gewoon wat kunt gaan aanpassen. Er moet gewerkt worden naar een duidelijk stappenplan dat ook al klaar moet liggen. Wanneer u net begonnen bent met uw bedrijf is het mogelijk dat de regelgeving u nog wat vreemd in de oren klinkt. Het is dan verstandig om de hulp in te schakelen van het beste bedrijf dat er is om de keerkleppen controle uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld even kijken naar de keerkleppen controle die wordt uitgevoerd door het bedrijf Holland Building Maintenance. Het is heel makkelijk om meteen te kijken naar een goede manier om alles gedaan te krijgen. U zult er dan zeker geen spijt van krijgen. U kunt op de website zien:

  • Dat u zich met uw bedrijf aan velen regels moet houden
  • Dat er van te voren een goed plan voor de beheersing klaar moet liggen
  • Dat u jaarlijks een controle uit moet laten voeren

Wanneer u dit dus allemaal voor het eerst doet, is het aan te raden om meteen de keerkleppen controle uit te laten voeren door Holland Building Maintenance. Op de website vindt u zeer veel informatie en is het mogelijk om meteen wat meer informatie te bekijken. U kunt er ook altijd voor kiezen om even te kijken naar de verschillende opties voor de keerkleppen controle. Het is namelijk mogelijk dat het bedrijf eerst samen met u de risicoanalyse op gaan stellen. U kunt hen namelijk ook vragen om hierop de controle uit te oefenen. Zo weet u heel zeker dat er niets wordt overgeslagen binnen uw bedrijf en dat u met het certificaat dat u in handen krijgt ook kunt laten zien dat alles volgens de laatste regels verloopt en dat alles in orde is. U moet er namelijk altijd voor zorgen dat u de veiligheid van de bevolking bovenaan zet en goede jaarlijkse controles uit laat voeren.

Een keerkleppen controle laten doen door een goed bedrijf

Het is van belang dat u zelf ook weet at er precies wordt nagekeken. Hiervoor kunt u op de website zeer veel informatie lezen. Het is dus belangrijk om alles van te voren goed te hebben geregeld. U zult zelf ook versteld staan van de vele opties. Vraag vooral ook even naar de mogelijkheden op het gebied van contact opnemen. U kunt natuurlijk even bellen of een email sturen, maar het is ook mogelijk om via de website om meer informatie te vragen. U weet dan zeker dat u alles snel kunt regelen. Zonder zorgen de keerkleppen controle laten uitvoeren kan dus gemakkelijk en snel.

Meteen een afspraak maken

Wilt u graag meteen een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag even naar de vele mogelijkheden. Het is handiger wanneer u van te voren precies weet waar u aan toe bent en wat de deskundige  monteurs precies gaan bekijken. Lees ook altijd de informatie op de website even goed door voor de keerkleppen controle.