Het is van belang dat je artikelen niet zonder meer de deur uit stuurt. Onderweg kan er van alles gebeuren en het zou jammer zijn als je je klanten altijd maar geld moet terugsturen, enkel en alleen omdat de artikelen beschadigd arriveren. Het punt is natuurlijk dat je er zelf niet bij bent zodra het artikel het magazijn verlaat. Sterker nog, in het magazijn zelf ben je er zelf waarschijnlijk niet bij. Zeker niet als je dagelijkse vele verschillende pakketjes moet verzenden. Het is dan ook om deze reden dat je het beste gebruik kunt maken van verpakkingsmateriaal waarmee je je artikelen kunt beschermen. Noppenfolie is bijvoorbeeld een goede optie. Als men op vakantie gaat, dan neemt men vaak een koffer mee. Er kan niets met die koffer gebeuren zolang je naar het vliegveld reist en je koffer dus bij je hebt. Maar zodra je de koffer afgeeft bij de baggagedrop, dan heb je er geen vat meer op. Als je ziet hoe het personeel soms met de koffers omgaat, dan is het verstandig om je koffer te beschermen. Daarom heb je op vliegvelden soms de optie om koffers te sealen met folie. Deze folie wordt via speciale machines rondom de koffers gewikkeld en vervolgens is de koffer helemaal goed beschermd. Ook als je waardevolle spullen vervoert in de koffer, is het geen slecht idee om hier gebruik van te maken. Je bent er immers niet zelf bij en je reist een stuk comfortabeler als je weet dat je bagage veilig is. Zo is het ook met de artikelen die je verstuurt vanuit een magazijn richting alle klanten. Je bent er niet bij tijdens het transport en kunt dus geen oogje in het zeil houden. Sommige artikelen zijn kwetsbaar of kunnen snel beschadigd raken door krassen of deuken. Om dat allemaal te voorkomen en je bedrijf draaiende te houden, is het dus verstandig om ter bescherming noppenfolie te kopen. Dit materiaal, soms beter bekend als bubbeltjesplastic, kun je gebruiken om je artikelen te beschermen tegen stootschade en krassen. Maar ook als je je artikelen wilt beschermen tegen inwendige schade, denk aan elektronische apparatuur, dan kun je kiezen voor noppenfolie. Het is altijd verstandig om je artikelen goed en veilig te verpakken, dus je hebt daarvoor sowieso verpakkingsmateriaal nodig. Maar als je zeker wilt weten dat de bestelling ook in de juiste toestand arriveert, dan is het een zeer goed plan om altijd gebruik te maken van noppenfolie.

Waar kan ik terecht voor noppenfolie?

Mocht je noppenfolie willen bestellen, dan kun je dit online regelen via de webshop van webshop.viv.nl. Hier kun je namelijk allerlei verschillende soorten verpakkingsmaterialen kopen. Je kunt hier dus niet alleen maar terecht voor noppenfolie, maar ook voor andere artikelen zoals:

  • Wikkelfolie
  • Verzenddozen
  • Kartonnen dozen

De wikkelfolie die wordt gebruikt voor het sealen van koffers, kun je dus ook toepassen bij het sealen van bijvoorbeeld pallets. Op deze manier kun je de pallets en de daarop gestalde materialen samenvoegen tot één handelbaar pakket. Vervolgens kun je al die gesealde pakketten dus ook weer gemakkelijk vervoeren. Ook zal de kans op beschadigingen afnemen, want je hebt na het gebruik van wikkelfolie te maken met robuuste pakketten. Dus voor noppenfolie en vele andere soorten van verpakkingsmaterialen, surf je snel naar webshop.viv.nl.

Bestel online en vul je voorraad aan

Je kunt via de webwinkel van webshop.viv.nl een account aanmaken. Vervolgens kun je altijd je voorraad aanvullen via online bestellingen. Dat maakt alles natuurlijk wel zo gemakkelijk en zo weet je ook zeker dat je nooit door je voorraad heen raakt.