Toen ik mijn bedrijf aan het opstarten was, wist ik natuurlijk al meteen dat ik hier ook graag een website voor wilde hebben. In eerste instantie dacht ik dat het heel erg moeilijk zou zijn om dit te regelen. Ik had al veel medeondernemers in mijn omgeving om hulp gevraagd en zij lieten het allemaal overkomen alsof ik hier toch echt het beste professionele hulp voor kon inschakelen. Dit leek mij nogal onzin, maar ik begon toch wel aan mezelf te twijfelen. Ik ben dus online eens op onderzoek uitgegaan om te zien wat ik hier allemaal over kon vinden. Zo kwam ik terecht op de website van het bedrijf Nitroserve en hier is het onder andere mogelijk om te kiezen voor je domeinnaam registreren. En wat iedereen in je omgeving je ook mag vertellen, ik kan je op het hart drukken dat je domeinnaam registreren helemaal niet moeilijk is! Zeker niet als je dit regelt via het bedrijf Nitroserve. Ze hebben een zeer overzichtelijke website waar het heel duidelijk op is aangegeven wat je nu precies moet doen voor je domeinnaam registreren.

  • Kies je domeinnaam
  • Kies je extensie
  • Plaats je bestelling

Er zijn eigenlijk twee dingen waar je goed over na moet denken en waar je ook even op moet letten. Ten eerste is dat de domeinnaam zelf. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand anders die al gebruikt. Bij de eerste domeinnaam die ik in gedachten had was dit het geval. Ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen om een andere extensie te kiezen en zo toch nog de domeinnaam te krijgen, maar de andere extensie was een bedrijf waar ik mensen toch liever niet heen stuur en dus koos ik ervoor om creatief te zijn en mijn domeinnaam net iets te veranderen. Uiteindelijk ben ik er nog een stuk blijer mee ook!

De extensie voor je domeinnaam registreren

Bij je domeinnaam registreren hoort natuurlijk ook het kiezen van je extensie. Je kunt natuurlijk voor het simpele .nl gaan, maar er zijn tegenwoordig een hoop meer mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Na het doen van wat onderzoek koos ik ervoor dat ik graag .nl wilde hebben in mijn domeinnaam. Je kunt dit onder andere af laten hangen van je doelgroep en natuurlijk je eigen voorkeur hierin. De doelgroep van mijn bedrijf zal misschien niet altijd doorhebben dat de extensie niet .nl zou kunnen zijn en dus wilde ik dat risico niet nemen. Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat je klanten gewoon op je website terecht komen. En daar heb ik uiteindelijk mijn beslissing op gebaseerd.

Een makkelijke keuze

Waar ik mij erg over verbaasd heb, is de mate van service die ze bij het bedrijf Nitroserve leveren bij je domeinnaam registreren en meer. Niet alleen is de website die zij hebben heel erg makkelijk in gebruik, maar als je op wat voor manier dan ook ergens niet uitkomt, dan is het heel erg makkelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers. Je kunt bijvoorbeeld een live chat beginnen of gewoon even de telefoon oppakken en zo alles regelen. Ik heb zelf een keer gebruik gemaakt van de live chat toen ik iets meer wilde weten over niet alleen mijn domeinnaam registreren, maar ook over de hosting die ze hier aanbieden en ik werd toen zeer vriendelijk te woord gestaan. Het is natuurlijk wel zo fijn als een bedrijf een goede service levert en daar kun je bij dit bedrijf zeker op vertrouwen. Kom dus snel eens een kijkje nemen op de website en ontdek zelf wat ze hier voor je kunnen betekenen met je domeinnaam registreren.

Lees meer…