Wanneer u merkt dat u niet genoeg heeft aan de container die u van uw gemeente ter beschikking heeft gekregen om uw afval af te voeren, dan kunt u altijd besluiten om bij ons een rolcontainer te bestellen. Wanneer u namelijk een rolcontainer op uw erf heeft staan, heeft u altijd voldoende gelegenheid om van al uw afval af te komen. Wij hebben in de loop der vele jaren al heel veel bedrijven mogen helpen aan een rolcontainer en daardoor lopen de afvalstromen van deze bedrijven inmiddels veel sneller en veel beter. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u de juiste rolcontainer ontvangt. Het is namelijk zo dat u een rolcontainer voor ieder soort materiaal kunt aanvragen. Moet u veel glas kwijt? Dan kunt u een rolcontainer bij ons aanvragen die speciaal voor glas is. Moet u veel papier en karton weggooien? Dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om hier meer te lezen over de rolcontainer die wij u in dat geval zouden kunnen leveren. Wat u ook nodig heeft, u kunt er zeker van zijn dat wij u de juiste container kunnen leveren. Wij zorgen er graag voor dat u snel van uw afval af kunt zijn. Wij kunnen dit ook heel goed garanderen omdat wij optimale dienstverlening nastreven. Dat wil zeggen dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het afval zich niet bij u opstapelt. Hierdoor heeft u dus altijd voldoende ruimte om ander afval weg te gooien en mocht u al meer ruimte nodig hebben, dan kunt u altijd nog een extra rolcontainer bij ons komen bestellen. Wij kunnen met u afspreken hoe vaak wij deze container zullen legen. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij nodigen u daarom hierbij ook uit om een keer naar Bedrijfsafval.nl te komen kijken.

Ook voor vertrouwelijke documenten hebben wij een geschikte rolcontainer

Wanneer u als bedrijf van uw vertrouwelijke documenten af wilt, maar u deze niet gewoon bij het oud papier wilt gooien, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij doen er namelijk alles aan om u snel te helpen. Wij kunnen u een rolcontainer leveren die geschikt is voor papier. Deze container is voorzien van een slot waardoor u er zeker van kunt zijn dat niemand de papieren uit de rolcontainer kan krijgen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw documenten niet meer door anderen gelezen worden. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat al deze documenten vernietigd worden en dat u er nooit meer iets van terug zult zien. Wij werken altijd met medewerkers die u snel te hulp kunnen schieten wanneer u extra hulp nodig heeft bij de verwerking van uw afval. Kijk daarom snel op Bedrijfsafval.nl om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn de goedkoopste afvalverwerker

Wanneer u graag voor een goede prijs van uw afval afgeholpen wilt worden, kunt u altijd een keer op onze site komen kijken. U zult zien dat wij:

  • voor ieder soort afval de juiste container kunnen bieden
  • wij uw container op vaste tijden komen legen
  • wij veruit de goedkoopste afvalverwerker zijn

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen. Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden even op Bedrijfsafval.nl.