In ons dorp is vorig jaar een stuk grond beschikbaar gekomen waar wij graag een woning op wilden laten bouwen. Vandaar dat wij de kavel meteen hebben aangekocht om vervolgens op zoek te gaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met het eigen huis bouwen. Wij wilden namelijk niet zelf alles moeten regelen omdat wij hier helemaal geen ervaring mee hebben en wij onszelf niet onnodig in de nesten wilden werken. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken of wij bedrijven konden vinden die ons konden helpen met het eigen huis bouwen. Dat bleek heel eenvoudig te zijn. Wij kwamen op het web namelijk al heel snel terecht op de site van Gorate.nl. Hier lazen wij dat zij al vele jaren mensen helpen die een eigen huis bouwen willen bouwen. Het fijne aan deze site, zo zouden wij al heel snel merken, is dat men hier een pakket op maat kan leveren. Daardoor kun je veel sneller een eigen huis bouwen. Daar wilden wij graag meer van weten en dus hebben wij even contact opgenomen met de mensen van deze site. Deze stonden ons heel vriendelijk te woord en zij hebben ons toen uitgelegd hoe zij doorgaans werken. Zij vertelden ons dat wanneer wij een eigen huis bouwen wilden laten, dat wij dan even naar de site van dit bedrijf konden gaan. Daar konden wij zien welke modellen zij ons zouden kunnen leveren. Het viel ons op dat het aanbod aan modellen heel erg uitgebreid was. Je kunt hier namelijk kiezen uit heel veel soorten stijlen. Wij zijn grote liefhebbers van landelijk wonen en omdat dit ook het beste bij ons dorp past, hebben wij daarom voor dit model gekozen. Dit had een aantal grote voordelen en daar wil ik u in de volgende alinea graag wat meer over vertellen.

Dankzij Gorate.nl verloopt het eigen huis bouwen veel sneller

Omdat je bij Gorate.nl gebruikmaakt van bestaande modellen, kun je jezelf een hoop tijd en geld besparen. Het is namelijk zo dat u van de gekozen woning geen bouwtekening meer hoeft te laten maken omdat deze reeds gemaakt zijn. Ook is het zo dat wanneer u een eigen huis bouwen wilt met behulp van Gorate.nl, u er zeker van kunt zijn dat zij alles tot in de puntjes voorbereiden. Hierdoor hoefden wij zelf bijvoorbeeld niet wakker te liggen van de vraag welke materialen wij zouden moeten bestellen of wanneer wij welke goederen zouden moeten laten leveren. Dit alles werd geregeld door de mensen van Gorate.nl waardoor voor ons dus het eigen huis bouwen een fluitje van een cent werd. Mocht u ook een eigen huis bouwen willen, dan raden wij u van harte aan om snel een keer naar de site van Gorate.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk ook zien welke projecten dit bedrijf de afgelopen jaren heeft weten te realiseren. U zult zien dat dit bedrijf zeer uiteenlopende projecten heeft gedaan en dat zij dus ook van alle markten thuis zijn. U kunt dan via dit bedrijf ook altijd krijgen waar u naar op zoek was.

Ons huis werd precies volgens de planning opgeleverd

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van Gorate.nl hebben ingeschakeld om ons droomhuis te realiseren en wel vanwege het feit dat:

  • dit bedrijf alles tot in de puntjes voorbereid
  • wij een heel mooie ruime woning hebben ontvangen
  • de bouw van dit huis volgens een strakke planning is verlopen

Wij raden u aan om snel een keer op Gorate.nl te komen kijken.