Bent u als aannemer op zoek naar betonplaten of bent u een particulier en op zoek naar betonplaten voor de verbouwing van uw huis, uw bungalow of een garage? Hoe u het ook wendt of keert, het kan absoluut geen kwaad om eens bij ons te komen kijken. Wie wij zijn? Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en verkoop van betonplaten en wij doen dit geheel digitaal. Dat betekent dat u via het internet of via de telefoon uw gewenste hoeveelheid betonplaten door kunt geven om vervolgens de bestelling af te ronden door het verschuldigde bedrag over te maken via een van de welbekende bankservices zoals iDeal, PayPal of natuurlijk gewoon met uw credit card. Wij leveren enkel betonplaten van hoge kwaliteit want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede en stevige platen in huis te hebben. Vaak letterlijk in huis omdat betonplaten vaak gebruikt worden als fundering dus als basis voor uw muren, grond of plafond. Dit is dan ook een van de meest belangrijke bouwmaterialen en we gaan er dan ook vanuit dat u wel raad weet met deze betonplaten. Wij van simbeton.nl leveren niet alleen betonplaten aan particulieren maar ook in bulk aan bedrijven zoals bouwbedrijven, zzp’ers, aannemers en ga zo maar door. Ook in de wegenbouw wordt veel gebruik gemaakt van betonplaten en ook daar krijgen we vaak orders vandaan. Ook in de agrarische wereld wordt veel gebruik gemaakt van betonplaten voor zeer uiteenlopende doeleinden. Hier hebben we zelfs speciale platen voor ontwikkeld zodat bepaalde gewassen beter en sneller groeien. We zullen alle types betonplaten die we op dit moment in ons assortiment hebben zo meteen eens wat uitvoeriger gaan bespreken. Wellicht doet het u wel overhalen om voor ons te kiezen en mogen we straks de trotse leverancier zijn voor uw bedrijf en voor uw plannen. U kunt er wel vast van uit gaan dat u hier absoluut geen spijt van zult krijgen.

Voor de beste fundering van uw bouwprojecten kiest uw voor betonplaten

Wat voor betonplaten hebben we zoal voor u in de aanbieding? Kijkt u eventjes naar het volgende lijstje, dan krijgt u alvast een mooi beeld van wat er zoal bij ons te vinden is en dan weet u meteen of u iets van deze betonplaten bij wijze van spreke aan de haak wilt slaan.

  • We hebben de meest voorkomende betonplaten in huis zoals de industrieplaten. Deze platen worden vooral gebruikt in de bouw en zijn multifunctioneel in de zin dat u ze voor allerlei doeleinden kunt gaan gebruiken.
  • Werkt u in de agrarische sector? Dan zijn de agrarische betonplaten wellicht geschikt. Hiermee bent u ervan verzekerd dat deze platen niet worden aangetast door zuren en zoals in voedingsstoffen zitten.
  • Ook hebben we antislip betonplaten. Ideaal voor een spiegelgladde ondergrond zodat niemand er op onderuit valt.
  • Ook hebben we grasbetonplaten. Deze zijn speciaal bedoelt voor grasvelden waar het gras doorheen kan groeien. Ideaal voor voetbalvelden en andere type grasvelden voor amateurs en professionals.
  • Dan zijn er nog de gekleurde platen waarmee u de juiste uitstraling kunt creëren. Erg handig als u de platen niet verder gaat of wilt bewerken. Zo kunt u geld besparen terwijl u tegelijkertijd een gezellige plek aan het maken bent. erg handig voor bijvoorbeeld scholen.
  • En ten slotte hebben we de zogenaamde terrazzo platen voor u in de aanbieding. Daarmee kunt u uw terras aanleggen, het woord zegt het immers al. Maar dat is nog lang niet alle. Ook openbare ruimtes, pleinen, parken, winkel centrums, showrooms en onder andere parkeerterreinen krijgen een prachtig uiterlijk dankzij deze betonplaten.

U leest het, het is een hele lijst dus we kunnen ons haast niet voorstellen dat er niet iets moois tussen zal zitten. Komt u maar op met uw wensen, wij weten er wel raad mee.

Voor zware industrie maar ook voor design

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat u voor platen als deze bij ons aan het juiste adres bent. Wij hebben een jarenlange ervaring en een uitgebreide klantenservice. Dus mocht u nog met vragen zitten, bijvoorbeeld over de manier van bestellen, de structuur van de platen of wat dan ook, bel of e-mail ongerust even. Onze contactgegevens vindt u uiteraard op de site terug. Schroom dus niet om even uw vraag te stellen, daar doen we gerust niet moeilijk over want bij ons is de klant koning. Wij willen er dan ook alles aan doen om u een goed gevoel te geven zodat u allicht besluit om met ons in zee te gaan. Als u bij ons informatie opvraagt dan betekent dat nog niet direct dat u aan ons vastzit. U kunt dan ook gerust een geheel vrijblijvende offerte aanvragen zodat u een duidelijk beeld krijgt wat het zoal gaat kosten. Dan kunt u vervolgens met uw team in gesprek gaan om te zien of het de moeite waard is en dan pas na uw bevestiging gaan wij beginnen met het order pikken. Overigens zijn deze platen zeer zeker niet het enige dat u bij ons kunt komen aanschaffen. Wij hebben naast deze platen ook silowanden, betonputten, betongoten, keerwanden en nog veel meer voor u in de aanbieding. Een ruime keuze, al zeggen we het zelf. En dat blijven we ook uitbreiden en verbeteren in de toekomst. Hebt u op- of aanmerkingen of andere wensen? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wellicht tot zeer snel!