Nijmegen is steeds aantrekkelijker voor bedrijven. Zeker de bedrijven die op zoek zijn naar een internationaal karakter, kiezen steeds vaker voor het gebied rond Nijmegen. Niet alleen omdat hier al veel bedrijven te vinden zijn, maar ook vanwege de geschikte ligging. U denkt wellicht dat het verstandiger is om een locatie te zoeken in de buurt van de Randstad, maar hier liggen de prijzen veel hoger. Aangezien de bedrijven op ons bedrijventerrein constant op zoek zijn naar meer ruimte voor kantoren en opslag én plekken om mensen te kunnen laten werken, is het belangrijk dat de betaalbaarheid centraal blijft staan. Zo kunnen de bedrijven in de buurt van Nijmegen gewoon door blijven groeien. Hier heeft beveiliging Nijmegen ons overigens enorm bij geholpen. De beveiligingscamera’s en sensoren zijn een enorme aanwinst, maar de surveillance van AV Security (avsecurity.nl) hebben echt het verschil gemaakt. De beveiliging Nijmegen houdt niet alleen alle lieden van het bedrijventerrein af: het zorgt ook voor een betrouwbaar en sterk karakter waardoor alle mensen zich veilig voelen. De mensen die langskomen én de mensen die dagelijks aan het werk zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en ideeën. Zonder beveiliging Nijmegen hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

Beveiliging in Nijmegen: is het echt nodig?

Op elk terrein waar bedrijven met veel waarde, kapitaal of bezittingen gevestigd zijn, is het belangrijk dat er gedacht wordt aan de veiligheid. Beveiliging in Nijmegen lijkt op het eerste oog niet zo hard nodig als beveiliging in de grotere steden in de Randstad, maar niets is minder waar. De gelegenheid maakt de dief. Wanneer er veel waarde te halen is op een terrein, dan zorgt dit ervoor dat er veel aandacht komt vanuit de mensen die hier niets te zoeken hebben. Daarnaast hebben wij sterk het idee dat wij voor de veiligheid staan van de bedrijven en al het personeel op ons bedrijventerrein. We willen graag kunnen zeggen dat we écht aan het werk zijn voor deze mensen en dat ons bedrijventerrein veilig is. Beveiliging in Nijmegen heeft ons daar overigens veel meer bij geholpen dan alleen door surveillance in te schakelen. We hebben ook advies gekregen over de cilindersloten, over de posities van camera’s en het aanleggen van veel meer verlichting rond het terrein. Het gevolg is dat er niemand meer in de buurt komt die hier niets te zoeken heeft. Voor alle bedrijven raden we dan ook vooral aan om verlichting aan te brengen: het houdt mensen weg. Zeker de mensen die niet gezien willen worden.

Gewoon zeker van je zaak zijn

Veiligheid gaat verder dan inbraken voorkomen. Het is het aanleggen van vluchtroutes en noodverlichting. Het is zorgen voor brandblussers en een centraal aanspreekpunt voor alle issues die er zijn. Dankzij de beveiliging in Nijmegen weten we precies waar we op moeten letten en hebben wij ook een centraal aanspreekpunt waar we terecht kunnen met al onze vragen. Dat is een prettig idee en zorgt er tevens voor dat wij zeker zijn van onze zaak. Wanneer bedrijven informeren naar de mogelijkheden om aan het werk te gaan in Nijmegen, dan weten we dat we garanties kunnen geven die andere bedrijven niet kunnen geven. We hebben de documentatie, de cijfers en kunnen met gerust hart een rondleiding geven omdat alle bedrijven op dezelfde lijn zitten: de veiligheid van alle bedrijven en mensen gaat voor het economisch gewin. Zo kunnen we een situatie creëren waarin iedereen veilig en rustig aan het werk kan zonder zich zorgen te maken dankzij de beveiliging in Nijmegen.