Mensen met een handicap hebben vaak moeite om hun rijbewijs te halen. Dat komt natuurlijk omdat hun lichaam hen belemmerd bij het rijden. Gelukkig zijn er diverse aanpassingen die aan de auto gemaakt kunnen worden, afhankelijk van hun lichamelijke handicap. Zoekt u naar een rijschool voor gehandicapten met auto’s die hiervoor zijn aangepast? Dan bent u bij Kruisboog uit Rotterdam aan het juiste adres. Niet alleen staan er verscheidene auto’s voor u klaar, geheel aangepast aan de behoeftes van mensen met een handicap. Ook staan er volledig gelicenseerde rijinstructeurs klaar die deze specialisatie genoten hebben. Kiest u voor onze rijschool voor gehandicapten dan mag u een totaalpakket verwachten waarbij we natuurlijk de focus leggen op autorijden en alles wat daarbij komt kijken, en ook de focus leggen op uw welzijn. Want u wilt vol zelfvertrouwen die weg op kunnen rijden. Zonder dat u zich zorgen maakt om uw beperking. Want met persoonlijk zelfvertrouwen hebt u de eerste stap al gezet. En dat geldt vanzelfsprekend voor alle automobilisten. Onze rijschool voor gehandicapten staat aldus geheel in het teken voor mensen met een lichamelijke handicap en daardoor kunnen we korte wachttijden realiseren terwijl u de begeleiding krijgt u die u bij een reguliere rijschool niet zult krijgen. Want het is daar nog maar de vraag of ze een wagen voor u kunnen aanpassen en of er instructeurs zijn die u kunnen opleiden. Een rijschool voor gehandicapten zoals de onze zult u dan ook elders niet zo snel vinden. De hoogste tijd om een proefles aan te vragen via rijschool-kruisboog.nl.

Met deze rijschool voor gehandicapten kunt u vlug afrijden

Misschien wilt u al op uw 17e beginnen bij deze rijschool voor gehandicapten. Dat kan tegenwoordig al ook al mag u pas op uw 18e afrijden. Dat betekent dat u theoretisch gezien op uw verjaardag kunt afrijden. Zorg er dan wel voor dat u ook uw theorie-examen hebt gehaald. Dat is immers een verplichte voorwaarde voordat u kunt beginnen aan uw praktijkexamen. Wanneer komt een rijschool voor gehandicapten als geroepen?

  • Als u bijvoorbeeld een arm of been bent kwijtgeraakt of voor een deel niet kunt gebruiken,
  • Maar ook als u een andere lichamelijke aandoening hebt waardoor u uw lichaam moeilijker kunt gebruiken,
  • Naast het feit dat deze rijschool voor gehandicapten u lichamelijk steunt vinden wij mentale begeleiding ook erg belangrijk. U wilt immers met een zelfverzekerd gevoel en geheel stressvrij de weg opgaan. Daarmee verkleint u zelfs de kans op een aanrijding.

U bent wellicht geïnteresseerd in een proefles, misschien wilt u zelfs eerst de auto eens bekijken want in hoeverre kan de wagen eigenlijk worden aangepast? Kunnen we u dus simpelweg van dienst zijn? En wat kosten de rijlessen en zijn er ook pakketten beschikbaar? Meestal betekent dit dat we u uitnodigen zodat u zelf bij onze rijschool voor gehandicapten kunt kijken en uw wensen op tafel kunt leggen. Want wij werken erg graag op maat en dat zal in vele gevallen zelfs noodzakelijk zijn.

Een professionele begeleiding is waar wij prat op gaan

We nodigen u graag eens uit voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar uw wensen, we kijken naar uw handicap en natuurlijk kunt u direct even plaatsnemen in de auto zodat u vanachter het stuur kunt beleven hoe het in zijn werk gaat. Neemt u daarom eens contact met onze rijschool voor gehandicapten op. Op de site vindt u ons telefoonnummer en ook via de mail staan we tot uw beschikking. Mocht u ten slotte nog enige inspiratie willen opdoen dan raden we het aan om eens op onze Facebook-pagina te kijken.