Teswood - Biologische brandstoffen

Bent u op zoek naar biologische brandstoffen? Kijkt u dan eens op onze website: teswood.nl. Daar zult u al uw benodigde biologische brandstoffen kunnen vinden die u maar wilt aanschaffen. Biologische brandstoffen zijn, zoals de naam al wel aangeeft, een stuk beter voor het milieu daar het biologische brandstoffen betreft. Zo kunt u eindelijk eens iets voor het milieu terug doen. U wilt toch zeker ook dat uw nakomelingen kunnen genieten van deze planeet? U kent het bekende gezegde vast en zeker wel: een beter milieu begint bij uzelf. Daar kunnen we ons dan ook enkel bij aansluiten en we hopen dat u daarom ook eens voor biologische brandstoffen kiest in plaats van brandstoffen die slecht zijn voor de natuur. En deze biologische brandstoffen zijn ook helemaal niet zo dus zoals u dat weleens ziet bij biologische producten. Toegegeven, u betaalt iets meer dan gewoonlijk voor uw brandstoffen maar u krijgt er zo veel voor terug. Biologische brandstoffen zijn van een veel hogere kwaliteit en dat kunt u alleen al zien op de site doordat we gecertificeerd zijn. Al onze biologische brandstoffen voldoen dan ook aan de hoogste eisen, anders gaan ze bij ons niet de deur uit. Doordat wij in het groot inkopen krijgen we ook nog eens een scherpe korting op de inkoopsprijzen. Die bedragen hebben we voor u doorberekend zodat de verkoopsprijzen hopelijk erg aanlokkelijk zullen zijn. Ook u kunt dus de vruchten plukken van deze prijzen en van deze biologische brandstoffen mits u deze brandstoffen bij ons komt bestellen. Hebt u geen enkel idee hoe u online een bestelling maakt? Geen nood, daar is deze tekst mede voor bedoeld. En mocht u er na het lezen toch niet helemaal uitkomen, dan helpen we u graag persoonlijk. Leest u dus vooral even verder.

Op zoek naar biologische brandstoffen? Hier zult u het kunnen vinden

Waar moet u zoal aan denken bij de term “biologische brandstoffen”. We hebben het voornamelijk over hout, bijvoorbeeld voor in uw open haard of in een vuurkolf. Zo hebben we de volgende merken steevast in huis:

  • Pallets voor het zware werk die erg lang mee gaan en natuurlijk niet moeten worden gebruikt als brandstof. Hoewel dit zeker wel mogelijk is, bijvoorbeeld bij een groot vuur ter viering van het nieuwe jaar of voor een paasfeest. Ook de scouting kan zeker baat hebben bij deze pallets.
  • Daarnaast hebben we soorten briketten in huis die heel erg goed branden en wat tevens biologische brandstoffen zijn. denkt u hierbij aan pini-kay briketten en ruf briketten. Voor meer informatie over deze specifieke briketten verwijzen we u graag door naar de website
  • En ten slotte willen we het haardhout ook niet onbenoemd laten.

Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan kunt u vandaag nog bestellen. Dit is uitermate eenvoudig want u hoeft enkel aan te geven hoeveel en welke soort biologische brandstoffen u wilt hebben. Vervolgens vult u uw gegevens in zoals uw naam en adres en dan wijst de rest zich vanzelf. Zoals uit de eerste alinea hopelijk al wel bleek bent u bij ons nooit een dief van uw eigen portemonnee. We hebben biologische brandstoffen van essen-, eiken- en elzenhout. Elk met hun eigen specifieke werking. Zo brand de een langer, de ander sneller en weer een andere soort geeft een lekkere geur. Het is dus maar net wat u wilt hebben. We kunnen in ieder geval wel stellen dat er voor ieder wat wils te vinden is. alle biologische brandstoffen hebben het FSC keurmerk dus dan weet u meteen dat u hier met echt duurzame producten te maken hebt.

Duurzame brandstoffen is wat wij in huis hebben

Hebt u nog vragen? Belt u ons dan op. Een e-mail sturen kan ook net als het online invullen van het contactformulier. We stellen het erg op prijs als u een reactie achter wilt laten. Daarmee ondersteunt u onze website heel erg dus mocht u de tijd hebben en hopelijk blij zijn met de biologische brandstoffen die u van ons ontvangen hebt, dan hebt u die mogelijkheid. Langskomen kan ook in Denekamp. Dat is een plaats in Overijssel en daar kunt u alle beschikbare biologische brandstoffen komen bekijken en testen. Als u van te voren even een afspraak maakt, dan zal de koffie voor u klaarstaan en tevens een medewerker die u graag een rondleiding zal geven. We kunnen vervolgens een offerte voor u opstellen. Daar zit u dan zeker niet aan vast. U hebt genoeg tijd om dit thuis nog even te overdenken. Ook kunt u online een offerte aanvragen als het u niet lukt om helemaal naar Denekamp te komen. Maar u weet in ieder geval dat u zeer welkom bent bij onze vestiging. Doordat we een interne bezorgservice hebben kunnen we heel erg snel leveren. Hebt u de biologische brandstoffen uitgezocht die u hebben wilt en hebt u ook al betaald? Dan gaan we meteen over op het klaarzetten van uw bestelling. daardoor kunnen we vrijwel altijd garanderen dat we binnen de gehele Benelux binnen 48 uur aan huis kunnen leveren. In sommige gevallen zelfs al binnen 24 uur. Dat is afhankelijk van uw locatie, hoe laat u bestelt en op welke dag u de bestelling hebt gemaakt. Afijn, doet u dit dan ook vandaag nog, iedereen kan wel biologische brandstoffen gebruiken lijkt ons. Laat deze kans dan ook niet aan u voorbijgaan en kijkt u nu op de site!