De Arduino is gewild onder professionals en amateurs die graag bezig zijn met elektronica. Dit kleine computerplatform bevindt zich in hetzelfde spectrum als de Raspberry Pi, en wordt geroemd om zijn vele mogelijkheden en toepassingen. Met dit computertje kunt u een object koppelen aan een ander object. Dit is een uniek aspect van dit kleine computertje, want de meeste andere computers zijn niet in staat signalen van buitenaf op te vangen. Deze computer kan dit wel, waardoor u er bijna elk denkbaar object mee kunt maken. Ideaal voor de professional én de hobbyist. Heeft u bijvoorbeeld een speelgoedauto staan waar u een Arduino aan koppelt? Dan is het mogelijk de auto te laten besturen door invloeden van buitenaf, zoals licht en geluid. Tegelijkertijd kunnen er ook outputsignalen aan de Arduino worden gekoppeld, zodat de auto lampjes laat branden. Dit apparaatje is oorspronkelijk gemaakt met open source software, waar iedereen met de juiste kennis aan kon bijdragen. Dit maakte het apparaatje snel populair. Inmiddels is het een veelgebruikt onderdeel in allerlei kunstwerken en andere toepassingen. Ook een krachtige, kleine computer nodig, of benieuwd naar de mogelijkheden van dit computeronderdeel? Bestel dan voordelig uw eigen onderdelen via vanallesenmeer. U vindt hier al onderdelen voor gebruik met een Arduino vanaf enkele euro’s.

Onderdelen voor uw Arduino kopen

Als u een toepassing wilt bouwen met een Arduino kunt u hier allerlei handige en interessante accessoires voor aanschafffen via vanallesenmeer.nl. Hier vindt u ook kopieën van de originele versie. Omdat de computer ondersteunt wordt door opensource software kunnen makers van over de hele wereld deze computer nabouwen. Dat doen zij dan ook gretig. U vindt daarom al een kopie van het origineel voor enkele euro’s. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Enkele voorbeelden van merken die accessoires en onderdelen voor dit soort computers bieden zijn:

  • Lilypad
  • Adafruit
  • Polulu
  • Sparkfun

Naast onderdelen voor de Arduino vindt u ook meer informatie over deze kleine supercomputer. Zo kunt u via diverse links meer informatie vinden over te bouwen objecten of de benodigde software voor uw Arduino downloaden. Omdat deze gratis is en kopieën relatief goedkoop aan te schaffen zijn, kunt u eindeloos veel projecten starten zonder handen vol met geld kwijt te zijn. 

Snelle levering

Bij vanallesenmeer.nl bestelt u heel eenvoudig uw producten, waarna deze snel geleverd worden. Producten die u voor 12:00 uur ’s middags bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden. Kleine onderdelen worden goed verpakt en kunnen via briefpost bij u geleverd worden. U betaalt dan ook lage verzendkosten als u bestelt bij vanallesenmeer.nl. Al vanaf een bestelling van vijftien euro betaalt u helemaal geen verzendkosten, als het gaat om een klein pakket. Bestellingen die in grotere pakketten moeten worden geleverd worden gratis verzonden vanaf 65 euro. Lage productprijzen en lage verzendkosten zorgen er zo voor dat vrijwel iedereen direct aan de slag kan met zijn of haar Arduino. Meer weten over dit slimme computertje? Bezoek dan eens een van de vele fora waar gebruikers hun ervaringen uitwisselen. Ook als u nog helemaal geen ervaring heeft met deze computer kunt u aan de slag met uw eerste elektrotechnische project. Daarvoor bestelt u alles wat u nodig heeft snel en eenvoudig bij vanallesenmeer.nl.

Lees meer…