Toen ik vorige maand weer een keer mijn telefoonrekening ontving, was voor mij de maat helemaal vol. Het was namelijk zo dat ik voor de zoveelste keer op rij veel meer moest betalen dan ik in de gaten had. Het is namelijk zo dat ik altijd heel sneaky over mijn grens ga van wat mijn abonnement mij toestaat om te bellen. Het vervelende is dat je hier geen melding van krijgt waardoor je dus heel snel in de problemen komt omdat je met torenhoge kosten geconfronteerd wordt. Omdat ik niet meer echt aan mijn abonnement vast zit, ben ik gaan kijken of ik misschien op een sim only kon overstappen. Ik wilde er dan echter wel zeker van zijn dat dit een goede stap voor mij zou zijn en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ergens sim only vergelijken kon. Als dit namelijk mogelijk zou zijn, zou dat voor mij heel voordelig kunnen zijn omdat ik op deze manier veel geld zou kunnen besparen. Ik moest echter wel even uitvogelen waar ik mijn sim only vergelijken kon. Het is namelijk niet zo dat aanbieders je vertellen waar je een betere deal voor minder geld kunt afsluiten. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan uitvogelen waar ik eenvoudig mijn sim only vergelijken kon. Ik heb toen even op het internet gekeken en toen kwam ik al snel terecht bij de mensen van de site simonly.com. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat je hier heel eenvoudig kunt zien hoe je veel geld kunt besparen. Ik heb daarom meteen gekeken of ik hier een goede deal kon sluiten nadat ik mijn sim only vergelijken ging en ik kan u zeggen dat dat zeer zeker het geval was. Je kunt hier namelijk op deze site zonder veel moeite te hoeven doen je sim only vergelijken. Ik heb daarom bekeken waar ik veel geld kon besparen en daar was de site van simonly heel erg handig voor. Als je hier namelijk gaat kijken naar wat de mogelijkheden zijn, dan zul je zien dat je heel veel interessants tegenkomt. Vandaar dat ik het de moeite waard vond om ook anderen even op deze site te wijzen. 

Hier kunt u eerlijk uw sim only vergelijken

Wanneer je dan eenmaal je sim only vergelijken gaat, wil je er zeker van zijn dat je eerlijke resultaten te zien krijgt. Het is namelijk niet prettig om te merken dat een site een deal heeft gemaakt met een provider waardoor het sim only vergelijken niet meer eerlijk verloopt. Wanneer je via simonly.com gaat vergelijken, weet je altijd dat je eerlijke resultaten te zien krijgt. Dat vond ik heel prettig om te merken. 

Ik raad deze site aan

Ik heb inmiddels mijn belkosten aanzienlijk weten te verlagen door op een andere provider over te stappen. Kortom:

  • Ik heb hier een heel goede deal weten te sluiten 
  • Ik heb hier heel veel belkosten weten te besparen 
  • Ik heb heel veel aan deze site gehad 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van simonly.com.