Het inrichten van je huis kan best een klus zijn en het is de kunst om artikelen te vinden die helemaal bij jou passen en bij jouw eigen stijl. Een buffel schedel kan in sommige interieurs echt een heel goede aanvulling zijn op de rest van de interieurartikelen. Het is een object dat in heel veel verschillende stijlen past. Zo kan het een stoere touch geven aan een verder romantisch interieur. Heb jij juist allemaal heel stoere meubels in huis, dan past een buffel schedel daar natuurlijk sowieso uitstekend bij. Of je nu kiest voor modern of meer voor een klassieke stijl, het past er eigenlijk altijd wel bij. Het past bovendien zowel heel goed binnenshuis als buitenshuis. Je kunt het uitstekend ophangen boven de haard of als eyecatcher aan een grote wand. Maar ook boven de voordeur is een heel goed idee, net als aan de muur van de veranda. Met andere woorden, met een buffel schedel heb je heel veel mogelijkheden en het geeft altijd iets extra’s aan jouw woning.

Buffel schedel van echt dier

Sommige mensen willen liever geen delen van echte dieren in hun huis hebben, maar een echte buffel schedel heeft wel veel meer uitstraling dan een nagemaakt exemplaar. De nagemaakte varianten zien er immers allemaal hetzelfde uit, aangezien ze met eenzelfde mal gemaakt zijn en omdat ze vaak van eenvoudig kunststof worden vervaardigd. Dit kan toch echt niet op tegen een echte buffel schedel, van een echt dier. Dit heeft vele malen meer karakter en meer uitstraling. Bovendien is ieder exemplaar dan volkomen uniek, aangezien ieder dier uniek is. Het spreekt dan natuurlijk eigenlijk wel voor zich dat je geen decoratie aan je muur wilt hangen van een dier dat geen goed leven heeft gehad en dat zonder verdere reden gedood is. Als je kiest voor de producten van Buffalo Schedels, dan kun je er zeker van zijn dat je een goed artikel koopt. Zij verkopen namelijk enkel schedels van dieren die hoe dan ook toch al gedood worden vanwege hun vlees. Iedere buffel schedel die je bij hen aanschaft, is dus in feite een restproduct. Uit de certificaten die je bij het artikel krijgt, kun je ook altijd precies opmaken waar het vandaan komt, wat jou de garantie geeft van een eerlijk product.

Kies het exemplaar dat bij jou past

Wil jij een buffel schedel bij deze zaak kopen, dan moet je vooral een tijdje hun website goed in de gaten houden. Zoals gezegd zijn alle schedels anders, dus het is zaak om een exemplaar te vinden dat jij echt mooi vindt. Je kunt bij hen kiezen uit:

  • longhorn of buffel schedel
  • gebleekte of ongebleekte exemplaren
  • verschillende groottes

Welke jij uiteindelijk ook kiest, zeker is dat deze geheel geurloos is, aangezien hij heel goed schoongemaakt is. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor nare geurtjes in jouw huis nadat je deze woonaccessoire opgehangen hebt. Dit ophangen gaat overigens heel eenvoudig, omdat er al een touw aan bevestigd is. Ook kun je bij deze winkel kiezen voor exemplaren die op een stander staan, mocht je hem liever neerzetten, bijvoorbeeld op een dressoir of op je schoorsteenmantel. Wat jij uiteindelijk ook kiest, zeker is dat je exact dat product krijgt dat jij op de site uitgezocht had. Je krijgt dus geen vergelijkbaar model, maar altijd precies die die jij op de foto had zien staan en waar jouw voorkeur naar uitging. Om al deze genoemde redenen is Buffalo Schedels dus de beste optie als jij graag een buffel schedel wilt kopen!