Wilt u graag met een groep niet groter dan 12 personen in de meest oostelijke regio van Overijssel overnachten, feestvieren, dineren maak ook lekker tot rust komen? Kies dan voor een groepsaccommodatie in Twente bij deziel.nl. U vindt in Diepenheim onze grote en ruime kampeerboerderij waar u bijvoorbeeld met een groep familieleden kunt overnachten maar waar ook sportteams en groepen vrienden meer dan welkom zijn. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Boek dan vandaag nog deze groepsaccommodatie in Twente want vol is vol. Lekker de natuur in waar u kunt genieten van het graslandschap om u heen terwijl het bosrijke landschap op enkele kilometers lopen, rijden of fietsen ligt. Genoeg opties om lekker te ravotten in de natuur maar voor hetzelfde geld blijft u bijvoorbeeld het hele weekend op ons terrein. Want we bieden u vele mogelijkheden tot vermaak:

  • Er is bijvoorbeeld een grote gasbarbecue aanwezig waar u in de avond gratis gebruik van mag maken.
  • Ook zijn er allerlei dieren op ons erf aanwezig zodat uw kinderen hun hart op kunnen halen.
  • Zijn ze eventjes klaar met het spelen met onze dieren? Dan staat er en trampoline en een luxe speelruimte tot de beschikking van uw kinderen.
  • En er zijn aldus diverse velden. Neem daarom een voetbal mee, een badmintonset of ga met zijn allen volleyballen Bij deze groepsaccommodatie in Twente kan het in ieder geval allemaal.

Een groepsaccommodatie in Twente voor activiteiten maar ook voor rust

Het is geheel aan u om te bepalen of u gebruik wilt maken van deze groepsaccommodatie in Twente. Zo kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een aparte kamer te huren voor twee of drie personen. Lekker met uw partner even er op uit? Ook dan zult u door ons verwend worden. Maar in deze tekst willen we het voornamelijk hebben over de groepsaccommodatie in Twente optie in onze kampeerboerderij. Een bijzondere eigenschap is het feit dat we u altijd verwennen met een lekker ontbijt in de vroege ochtend. Compleet met allerlei streekgerechten zodat u tijdens een groepsaccommodatie in Twente bekend raakt met de geweldige producten uit deze regio. Aan een antieke lange houten tafel kunt u plaatsnemen om hier optimaal van te genieten. Wij zorgen er dan ook voor dat het aan aankleding niets ontbreekt zodat er altijd een vrolijke en rustieke sfeer hangt in deze groepsaccommodatie in Twente. Dat is nog eens lekker wakker worden, vindt u ook niet? Uiteraard maken we u graag even wegwijs als u in onze groepsaccommodatie in Twente verblijft. Wilt u graag de natuur in? Of viert u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met een groepje vrouwen? Dan kunnen we het ons ook erg goed voorstellen dat u lekker wilt gaan shoppen in een stad in de buurt. Mogen we dan in ieder geval Enschede van harte aanraden?

U merkt het verschil zodra u deze streek inrijdt

Lekker ontspannen in de natuur, komt u daar eigenlijk nog wel aan toe? Laat u eens in de watten leggen door te kiezen voor een verblijf in deze groepsaccommodatie in Twente met uw vrienden, familieleden of collega’s. Voor jong en oud is er altijd wel wat te doen. En ook al is het slecht weer, neem een aantal bordspellen mee zodat u zich urenlang kunt vermaken in onze boerderij. Bent u benieuwd of er nog kamers vrij zijn op de data waarop u in onze groepsaccommodatie in Twente wilt verblijven? Die informatie kunt u snel aanvragen door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. We laten het zo snel mogelijk weten zodat u direct kunt reserveren.