Als u aan exclusieve villabouw denkt dan denkt u waarschijnlijk niet alleen uit de duizenden mogelijkheden maar ook aan uw portemonnee. Ook wij van vroombouw.nl moeten vanzelfsprekend toegeven dat exclusieve villabouw iets voor de rijkere klassen is. Het kan gaan om grootverdieners die dankzij de familie al welvarend zijn. Maar het kan ook simpelweg zo zijn dat u er decennia hard voorgewerkt hebt. U hebt flink wat geld opgespaard, misschien een erfenis gekregen en uw huidige koopwoning kunt u tegen een mooie prijs verkopen. Dan is exclusieve villabouw helemaal geen slecht idee. Een droomhuis laten bouwen is voor velen de kers op de taart. Uw kinderen zijn het huis uit en u kunt wat minder hard gaan werken. De hoogste tijd om aan uzelf te denken. Straks kunt u uw kleinkinderen verwelkomen in uw nieuwe paleisje. Overigens houden wij altijd rekening met uw budget en zoeken we daarnaast naar een goedkope maar ook goede oplossing voor de exclusieve villabouw. Want u wilt aan de ene kant geen dief van de portemonnee zijn terwijl u aan de andere kant niet moet bezuinigen op bouwmateriaal. U wilt immers dat u na afloop in een af huis kunt wonen zonder enig probleem. Er is altijd wel iets te klussen en te verven, maar dat hoort überhaupt bij het hebben van een eigen huis. Afijn, zoekt u een bedrijf dat exclusieve villabouw realiseert in Nederland, België of Duitsland? Dan hebt u nu een goed bedrijf weten vinden: Vroom.

Kies voor exclusieve villabouw zodat het huis voldoet aan uw dromen

Wij kunnen u van begin tot eind helpen met exclusieve villabouw. Dat betekent dat we helpen met onder andere:

  • Het aanvragen van vergunningen bij de gemeente. Denk aan bouwvergunningen en kapvergunningen,
  • Onze architecten maken graag een ontwerp dat aansluit op uw wensen en ideeën. U krijgt inzage in de schetsen en u kunt op elk gewenst moment veranderingen aanbrengen,
  • We kennen altijd wel goede aannemers in de buurt die het huis daadwerkelijk gaan bouwen,
  • Ook qua interieur kunt u bij onze binnenhuisarchitecten aankloppen. Datzelfde geldt voor de inrichting van uw tuin(en). Het staat u tevens vrij om enkel voor de exclusieve villabouw bij ons aan te kloppen.

U leest het, qua exclusieve villabouw zijn wij van alle markten thuis. Dus schrijf ons eens aan via de mail of bel met onze klantenservice. We kunnen zowel bij u langskomen, op uw nieuwe erf of u komt naar ons toe voor een eerste advies- en kennismakingsgesprek. Dat gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend, u moet er immers een goed gevoel bij krijgen. U bent in ieder geval; van harte welkom in Enschede en in Staverden. Ook al vindt u ons in het oosten van het land, wij werken in het gehele land. Kijkt u maar eens bij onze gerealiseerde projecten en de projecten waar we op dit moment mee bezig zijn.

Hebt u al een kavel opgekocht? Klim dan snel in de pen!

U kunt online een brochure over exclusieve villabouw opvragen. Handig om even door te nemen voordat u daadwerkelijk contact met ons opneemt. Denk er vooral rustig over na. Dit is immers een keuze die u waarschijnlijk maar eens in uw leven zult maken. Weet u al wat u wilt? Bijvoorbeeld een villa met een luxe keuken, een sauna en misschien zelfs wel een binnenzwembad? Of wilt u een prachtig rieten dak en een veranda? En in welke stijl wilt u het huis eigenlijk laten bouwen? Postmodern, minimalistische of met Oosterse invloeden? Bij ons kan het allemaal dus kom maar op met uw ideeën!