Naast het feit dat al onze campings zeer goede voorzieningen hebben, zijn er ook volop mogelijkheden in de buurt om leuke dingen te doen. Hierbij moet u denken aan het maken van mooie wandelingen en fietstochten of het brengen van een bezoek aan de leukste steden en dorpjes in de buurt. Onze campings zijn allemaal zeer verzorgd en hebben een erg mooie sfeer. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een vakantie in Nederland. Onze campings laten zich naast een waanzinnige ligging voorstaan op een geweldige gastvrijheid die u niet veel meer ziet. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze gasten een uniek verblijf aan te bieden waar zij met warme gevoelens aan terug denken. Dat kan zijn omdat ze genoten van waanzinnige wandelingen, campings prive sanitair, maar dat kan ook zeker zijn door de geweldige gastvrijheid van het personeel op de camping en de manier waarop er naar hen werd omgekeken. Wij zijn daarom altijd bezig met gastvrijheid en wij proberen aan alle wensen van onze gasten tegemoet te komen. Of dat nu campings prive sanitair zijn of iets anders. Onze filosofie is eenvoudig en duidelijk; onze gasten komen op nummer een en alles staat in teken van hun verblijf en het perfectioneren van dat verblijf. Campings prive sanitair zijn voor veel mensen prettig. Wij merken dat mensen het fijn vinden om van hun eigen toilet en badkamer gebruik te kunnen maken, al is het alleen maar zodat ze dan niet steeds naar de gebouwen hoeven te lopen. Zeker in de winter zien wij dat veel mensen aangeven dat ze liever campings prive sanitair hebben dan campings zonder. In onze campingzoeker kunt u uw voorkeuren aangeven en dan gaat onze vakantiezoeker op zoek naar de beste camping die voldoet aan al uw wensen. Deze specifieke wensen kunnen zijn:

  • u wilt uw campings prive sanitair
  • u wilt een chalet met terras of tuin
  • u wilt met meerdere mensen in het huisje
  • u wilt dicht bij de toiletten vertoeven
  • u wilt een restaurant op de camping

Campings prive sanitair; wel zo makkelijk

In het rijtje hierboven kunt u zien wat de voorkeuren zijn die u allemaal aan kunt geven. Maar natuurlijk kunnen het ook andere dingen zijn die aan uw wensen moeten voldoen. Veel mensen met kinderen vinden het prettig dat er animatie op de camping is, of dat er op of rond de camping bijvoorbeeld een zwembad is. Het is logisch dat mensen die graag gebruik maken van de faciliteiten van een camping, ook willen dat deze faciliteiten toegespitst zijn op hun wensen. Campings prive sanitair; dat betekent dat u in uw huisje, chalet of caravan ook een eigen toilet en badkamer hebt. De voordelen van campings prive sanitair zijn dat u niet hoeft te wachten bij de toiletten. Zeker in het hoogseizoen zien we vaak dat er voor de toiletten rijen staan waar mensen dan in aan moeten sluiten om gebruik te maken van de douche. Veel mensen vinden dat helemaal niet prettig. Iets anders waar veel mensen tegen aan lopen die geen gebruik maken van campings prive sanitair is dat wanneer mensen in de avond of in de nacht naar het toilet moeten, zij in de kou naar de toiletgebouwen moeten lopen. Dat vinden veel mensen helemaal niet fijn. Natuurlijk is het dan een behoorlijke luxe om gebruik te kunnen maken van campings prive sanitair.

Campings prive sanitair; uw eigen badkamer en toilet

Ben u dol op kamperen maar vindt u de luxe van campings prive sanitair ook wel erg prettig? Dan bent u bij de campings van KGC op het juiste adres. Door gebruik te maken van de campingzoeker, kiest u makkelijk de leukste campings in Nederland. U kunt in de campingzoeker aangeven wat voor zaken u belangrijk vindt. Dat kunnen uiteenlopende dingen zijn zoals campings prive sanitair of de aanwezigheid van een zwembad en andere specifieke faciliteiten. De campings die wij voor u selecteerden zijn allemaal zeer nauwkeurig uitgekozen door ons team. Alle campings liggen namelijk midden in de natuur waardoor u tijdens een bezoek aan een van onze campings altijd ruim de mogelijkheid heeft om tot rust te komen te midden van het waanzinnig mooie Nederlandse landschap. Sta op met een lekkere wandeling door het bos dat u omringd of geniet van een lekkere kop koffie op het terras van uw chalet of caravan. Op de campings, maar ook rond de campings zijn tal van mogelijkheden om lekker te eten. Maar natuurlijk kunt u ook een avondje zelf koken. De keukens in onze chalets en caravans zijn van alle gemakken voorzien en daarbij zijn de keuken ook heel erg gezellig zodat u met het hele gezin samen kunt genieten van een lekkere maaltijd die u kocht bij de groenteboer in het nabijgelegen dorp of een lekker sudderlapje van de keurslager. Veel mensen die kiezen voor een van de campings van KGC komen ieder jaar weer terug. Zij weten namelijk dat al onze campings aan bepaalde standaarden moeten voldoen en dat zijn standaarden die ervoor zorgen dat uw vakantie altijd een succes is. Hoe ziet uw droomvakantie er eigenlijk uit? Of heeft u er nog niet eerder over nagedacht hoe uw droomvakantie er precies uitziet. Als u uw wensen voor uzelf op een rijtje zet en u gaat naar onze website, dan vindt u zo de perfecte vakantie voor u en uw gezelschap.