U wilt een stap verder zetten. Dan bent u bij het Groeiatelier op het juiste adres. Wat doen we? Wij zijn een organisatie die bedrijven bij elkaar brengt. Dat doen wij op verschillende manieren. Zo geven wij cursussen, seminars en trainingen waarbij het doel is om bedrijven meer bewust te maken. Ieder onderneming is anders en als u wilt groeien dan zijn er een aantal zaken waar op moet worden gelet. Een coach Den Haag kan naar de bedrijfsprocessen kijken en deze analyseren. Hij doet dat door eerst inzicht te krijgen in het bedrijf en in de manier waarop u als ondernemer werkt. In een bedrijf werken altijd mensen en deze mensen werken ook weer met elkaar. Het is van het grootste belang dat er goed wordt gekeken naar deze samenwerking. Een coach Den Haag zal geen blad voor de mond nemen en zal zich afvragen wat er voor u allemaal mogelijk is om verder te groeien. Ook zal hij om de tafel gaan zitten met het personeel. Het is namelijk voor een coach Amsterdam zeer relevant om te weten wat er allemaal gebeurt op de werkvloer. Soms heeft een ondernemer geen weet van bepaalde spanningen die er zijn. Conflicten en spanningen op de werkvloer zijn heel erg vervelend en moeten worden doorbroken en opgelost. Maar conflicten ontstaan niet zo maar en vaak kan er veel van geleerd worden. Dat is dan ook voor een coach Den Haag een grote uitdaging. Onze coach Den Haag opereert in Den Haag en omgeving. Hij kan op locatie werken. Dat is over het algemeen het beste. De coach Den Haag zal kijken naar verschillende zaken zoals:

  • Wie bent u als ondernemer en waar liggen uw sterkte- en zwaktepunten?
  • Wat voor soort bedrijf bent u en sluit uw imago aan bij wat u uit wilt stralen?
  • Hoe is de sfeer op de werkvloer en wat is de thematiek die speelt?
  • Wat zijn de bedrijfsprocessen die ten grondslag liggen aan uw onderneming?
  • Waar denkt u zelf dat er groei mogelijk is en waarom heeft u die stap nog niet gezet?

Een coach Den Haag kijkt naar de mogelijkheden

Een aantal relevante vraagstukken voor de coach Den Haag hebben wij hierboven voor u uiteengezet. Dat is belangrijk voor u als ondernemer omdat u zo een idee krijgt van wat een coach Den Haag voor u kan betekenen. Wat wij veel zien is dat ondernemers erg enthousiast aan een bedrijf beginnen maar dat zij er halverwege achter komen dat zij bepaalde relevante zaken over het hoofd hebben gezien. Dat is zonde, want de meeste fouten die beginners maken kunnen makkelijk worden voorkomen. Een coach Den Haag kan u dan ook als ondernemer bijstaan in de opstartfase van uw bedrijf. Dat betekent dat hij u zal leren wat u specifiek wel en wat u zeker niet moet doen. Voor u is dat belangrijk, want zo kunt u zich veel moeite besparen en hoeft u zich minder zorgen te maken. Ook het volgen van relevante seminars kan voor een ondernemer heel belangrijk zijn. Door te kijken naar de mogelijkheden en te kijken naar andere bedrijven die al verder zijn, kunnen zij dingen leren. Van elkaar leren is belangrijk. Fouten die mensen voor u al gemaakt hebben, hoeft u in principe niet meer te maken en een coach Den Haag is iemand die erg veel zaken voorbij heeft zien komen. Het is niet de intentie van een coach Den Haag om uw handje vast te houden. Het is zijn intentie om u als ondernemer uit te dagen en tot inzichten te brengen. Niet hij, maar uzelf moet op de ideeën komen, en dat gebeurt veelal door gewoon met elkaar te praten en een open houding aan de dag te leggen waarin een mentaliteit van verandering en flexibiliteit de basis vormt. Een flexibele manier van kijken naar uw bedrijf, houdt in dat u in principe open staat voor iedere suggestie. Mensen die met elkaar rond de tafel gaan zitten komen op ideeën doordat ze met elkaar praten. Dat is iets wat gebeurt op het moment dat u geen grip meer probeert te hebben op de situatie. Loslaten, betekent dus dat er veel meer zaken mogelijk zijn. Wilt u als bedrijf of ondernemer graag meer weten of wilt u gewoon geïnspireerd worden door andere interessante bedrijven? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Volg in op Facebook of bekijk onze agenda. Wij geven regelmatig interessante cursussen en trainingen waar u zich, of uw bedrijf voor in kunt schrijven.

Groeiatelier: kijken naar elkaar

Zoals gezegd kunnen we als bedrijf veel van elkaar leren. Dat is een goede zaak en daar moeten we dan ook altijd op inspelen door met elkaar samen te komen. Het volgen van een seminar dat wordt gegeven door een expert op het veld, kan dan ook zeer nuttig zijn. Samen met een coach Den Haag kunt u als onderneming, organisatie of starter kijken naar de relevante mogelijkheden voor u. Wat zouden cursussen of trainingen zijn die u kunt volgen waar u echt iets waar heeft? Dan is een vraag die op zichzelf al interessant is omdat de vraag u als ondernemer dwingt om stil te staan bij de aandachtspunten en de groeimogelijkheden van de eigen onderneming. Kom ook vooral naar een van onze netwerkborrels en maak kennis met mensen zoals u. Dat wordt leuk en leerzaam!