Met de Eneco klantenservice in contact komen is helemaal niet moeilijk als u misschien denkt. Natuurlijk, u kunt uw laptop, uw pc, uw tablet en uw vaste lijn juist niet gebruiken als er een stroomstoring is in uw huis. Maar iedereen heeft tegenwoordig een smartphone waarmee ze op het internet kunnen browsen. Of uw router en modem nu zijn uitgevallen, u hebt ongetwijfeld nog wel wat bandbreedte over om via 3G of 4G snel naar telefoongids.pro te gaan. Daar vindt u namelijk het telefoonnummer van de Eneco klantenservice die u vervolgens kunt knippen, plakken en bellen. Een andere, misschien nog verstandigere optie is om ons speciale nummer direct in uw smartphone en/of in een adressenboekje te zetten. Want dan hoeft u niet eens meer extra bits te gebruiken om onze website op te zoeken. Natuurlijk is een stroomstoring zeker niet de enige reden om met de Eneco klantenservice te bellen.

  • Misschien wilt u uw gegevens doorgeven omdat u bent verhuisd,
  • Misschien wilt u een abonnement afsluiten of juist opzeggen,
  • Of veranderen naar groene stroom, zonne-energie of een ander duurzame type energie.

Wat de reden dan ook mag zijn waarom u de Eneco klantenservice nodig hebt, ze staan in ieder geval tijdens kantooruren voor u klaar, ook in het weekend.

Zoek niet langer naar de gegevens van de Eneco klantenservice

Omdat de Eneco klantenservice 7 dagen per week bereikbaar is, kunt u snel op de hoogte worden gebracht als u last hebt van een stroomstoring. Het zal u dan pas opvallen hoe afhankelijk u bent van uw stroomvoorziening. Zo vallen vele elektrische apparaten uit zoals we in de vorige alinea beschreven. U kunt niet meer koken en uw koelkast en vriezer staan uit. Dat kan op de lange termijn vervelende gevolgen hebben voor uw etenswaar dus houdt u de koelkast in die periode gesloten. Wilt u weten waarom uw jaarafrekening zo hoog of juist zo laag uitvalt dit jaar? Wilt u misschien advies hoe u in de toekomst voor een lagere afrekening kunt zorgen en hoe u dus meer energie kunt besparen? Dit zijn allemaal vragen waar u de Eneco klantenservice voor nodig hebt mits u bij Eneco bent aangesloten. Laat u door ons nummer doorverbinden zodat u ervan op aan kunt de juiste afdeling aan de lijn te krijgen. Het is namelijk een grote ergernis om lang in de wachtrij te staan. Daarnaast kan het zeer irritant zijn om die elektrische bandjes af te luisteren waar een computerstem u vertelt welke toetsen u moet indrukken om de juiste afdeling aan de lijn te krijgen. U hoeft maar een foutje te maken of u begint van voren af aan.

Gebruik onze website in het vervolg als digitaal telefoonboek!

Natuurlijk kunt u niet alleen de Eneco klantenservice bereiken via onze website. We bieden een keur aan bedrijfsgegevens. Van vrijwel alle energiemaatschappijen in het land vindt u het nummer van hun klantenservice, de websitenaam, het adres van hun kantoor en veel informatie over hun bedrijfsvoering. Onze website kunt u daarom gebruiken als u onlangs bent verhuisd naar een huurwoning of koopwoning waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het kiezen van uw energieleverancier. Vergelijk de diverse abonnementen en kies voor schonere energie. Wist u bijvoorbeeld dat u subsidie kunt krijgen als u zonnepanelen op uw dak laat installeren? Subsidie van de overheid welteverstaan. Daarnaast kunt u de overtollige opgewekte energie naar uw energiemaatschappij voor een leuk bedrag sturen. Vraag aan de Eneco klantenservice of dit ook een optie bij Eneco is en sluit een aantrekkelijk abonnement af.