Ik had altijd gedacht dat het relatief makkelijk was om voor een bron van verwarming te kiezen binnen een bedrijfspand. Eigenlijk had ik hier nooit heel erg over nagedacht. In de meeste gevallen wanneer je kiest voor het huren van een bepaald bedrijfspand dan is de verwarming daar al in geplaatst en je hoeft er dan niet verder over na te denken. In ons huidige bedrijfspand was dit ook het geval, maar deze verwarmingen waren zo oud en versleten dat het toch wel heel erg duidelijk was dat deze snel vervangen moesten worden. Ik ben dus op zoek gegaan naar de uiteenlopende mogelijkheden die er zijn op dit gebied en zo kwam ik uit op de optie om te kiezen voor een infrarood verwarming bij ons op kantoor.

  • Innovatief
  • Stijlvol
  • Energiebesparend

Er waren een aantal redenen waarom kiezen voor een infrarood verwarming mij heel erg aansprak. Ten eerste is het natuurlijk innovatief. Het is een van de nieuwste mogelijkheden waar je voor kunt kiezen en dat vond ik toch wel wat. Daarnaast ziet een infrarood verwarming er een stuk beter uit dan veel andere soorten verwarmingen waar je voor kunt kiezen tegenwoordig. Het neemt amper ruimte in en je kunt het zo laten decoreren dat het je pand er eigenlijk alleen maar beter uit laat zien.

De energiebesparende infrarood verwarming

Wat voor mij de keuze voor een infrarood verwarming helemaal definitief maakte was dat je een heleboel geld kunt besparen op je energierekening. Het bedrijfspand waar wij inzitten is behoorlijk groot en het kan dus nogal in de papieren lopen om dit helemaal te verwarmen. Tijdens de zomer zit je daar natuurlijk niet zo mee, maar in de winter wil je natuurlijk wel dat het behaaglijk warm is zodat iedereen in een aangenaam warm kantoor kan werken. Gelukkig is het met een infrarood verwarming heel erg makkelijk om dit voor elkaar te krijgen zonder dat ik hier dus de hoofdprijs voor betaal. We hebben de infrarood verwarming nu voor enkele maanden en ik zie inderdaad een opmerkelijk verschil in de bedragen die ik uitgeef voor de energie die we iedere maand gebruiken. Ik ben dan ook maar wat blij dat ik hiervoor gekozen heb. Daarnaast is het ook zeker niet verkeerd dat ze bij HeatXL, het bedrijf waar ik onze infrarood verwarming aangeschaft heb, weten wat het is om een uitstekende service te leveren. Van het krijgen van een uitstekend advies tot het monteren van de verwarming, hier ben je overal voor aan het juiste adres.

Een heerlijk verwarmd pand

Naast dat de infrarood verwarming energie besparend is, zijn er nog veel meer voordelen aan deze vorm van verwarming. Zij krijg je bij HeatXL ook een slimme thermostaat erbij. Dit was voor mij ook een reden om bij dit bedrijf te kiezen voor de infrarood verwarming. Je wilt natuurlijk niet de eerste medewerker zijn die ’s ochtends aankomt in een koud pand. Maar ik wilde ook weer niet de hele nacht de verwarming aan laten staan, dat is toch wel te duur. Met de slimme thermostaat kun je dat allemaal heel erg makkelijk zelf regelen. En dit maakt het echt een stuk makkelijker om met deze verwarming te werken. Ik hoef er nooit bang voor te zijn dat het ineens ijskoud is in het pand, want ik stel van tevoren in wanneer ik de verwarming wel en niet aan wil hebben. En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe stijlvol de verwarming eruit ziet! Veel mensen hebben niet eens door dat het een verwarming is.

Lees meer…