Iets waar ik als ondernemer al heel erg lang mee bezig was, was om het “boekhouder gevraagd” van mijn to do lijstje af te kunnen halen. Maar dit was nog helemaal niet zo makkelijk. Toen ik in het begin in mijn omgeving eens naar een boekhouder gevraagd had leek het voor de meeste medeondernemers heel erg makkelijk om een boekhouder te vinden. Het was voor mij echter heel erg belangrijk om niet alleen een boekhouder gevraagd te vinden, maar ook om hier een uitstekende samenwerking mee op te bouwen en dat is toch makkelijker gezegd dan gedaan. Een goede eerste indruk tijdens het boekhouder gevraagd is cruciaal en heel erg vaak had ik dat gewoon niet. Toen ik op de website van het bedrijf Finovion terecht kwam veranderde dit.

  • Professionele financiële ondersteuning
  • Uitgebreide persoonlijke aandacht
  • Proactieve houding

Toen ik eens ging kijken op de website van dit bedrijf naar aanleiding van mijn boekhouder gevraagd, zag ik al snel allerlei dingen staan die mij heel erg aanspraken. Zo heeft Finovion meer dan 30 vestigingen in Nederland. Zo is er dus altijd wel een vestiging bij je in de buurt. Daarnaast promoten ze hier ook de transparante werkwijze die ze hebben en dat is voor mij toch ook wel belangrijk. Het is als ondernemer toch lastig om bepaalde taken uit handen te geven. Je wilt wel zeker kunnen weten dat het bedrijf waar je bijvoorbeeld je boekhouding aan uitbesteed dit ook op de juiste manier aanpakt. Door de transparante werkwijze bij Finovion hoef ik hier nooit bang voor te zijn.

Snel om een boekhouder gevraagd

Toen ik eenmaal de website van dit bedrijf ontdekt had heb ik snel contact opgenomen en om een boekhouder gevraagd. Dat laatste ging natuurlijk niet zo direct. Ik heb uiteraard wel om een boekhouder gevraagd, maar eerst in de vorm van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is een van de fijne diensten die ze hier aanbieden waar ik maar wat graag gebruik van wilde maken. De website kan nog zo goed lijken voor mijn boekhouder zoektocht, maar dit kan in het echt toch wel heel erg anders zijn. Ik ben dus eerst het gesprek aan gegaan. Dit gesprek beviel ook weer heel erg goed en daarna heb ik inderdaad serieus om een boekhouder gevraagd. En ze wilden me de diensten die ze bij Finovion aanbieden natuurlijk maar al te graag aanbieden! Mijn boekhouder vinden behoorde vanaf dat moment dus officieel tot het verleden. Ik werk inmiddels al enige maanden samen met de boekhouder en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg tevreden over.

Nooit meer mijn administratie uitstellen

Toen ik net met mijn onderneming begonnen was, vond ik het doen van administratie eigenlijk meteen al verschrikkelijk. Niet omdat het werk zelf nu zo vervelend is, maar voornamelijk omdat ik er maar weinig van snapte. Dit maakte het heel erg frustrerend om er iedere keer weer mee aan de slag te gaan. Daarom ben ik ook naar medeondernemers toegestapt en heb hen om een boekhouder gevraagd. De antwoorden die ik op deze vraag kreeg liepen heel erg uiteen en uiteindelijk leek het me beter om de zoektocht dus maar zelf te beginnen. En dat heb ik dus zeker met succes gedaan. Heb jij ook al meerdere ondernemers om een boekhouder gevraagd, maar tot nu toe zonder succes? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de website van het bedrijf Finovion. De kans is aanzienlijk groot dat je hier wel succesvol een goede boekhouder voor jouw bedrijf zult vinden.