Bent u op zoek naar een taxi in Hengelo omdat u graag een avondje wilt drinken met uw vrouw in de stad? Misschien maakt u er een leuke en onvergetelijke avond van. Een bioscoopje, een theaterstuk en daarna even de kroeg in. Ook op latere leeftijd moeten dit soort dingen gewoon blijven kunnen. Studenten hebben ook regelmatig een taxi in Hengelo nodig. Het is een leuke stad in Twente met een HBO en natuurlijk de universiteit van Twente om de hoek naast Enschede hebben studenten daarom regelmatig een taxi in Hengelo. Want wij van stadtaxihengelo.nl vinden het belangrijk dat u veilig thuiskomt. Springt u toch op de fiets of loopt u een eind naar huis? Dan kunnen er in beschonken toestand de meest vreselijke dingen gebeuren. Daar moet u uiteraard niet aan denken. Vergeet daarom niet om van te voren ons telefoonnummer op te slaan, om de website te bookmarken en om ons eventueel van te voren te boeken. Dan staan we op het afgesproken tijdstip op de juiste plek. Natuurlijk zoekt u niet enkel een taxi in Hengelo als u uitgaat. Er zijn genoeg mensen zonder auto die een eindje moeten reizen maar liever niet het openbare vervoer kiezen. Ouderen zijn bijvoorbeeld een belangrijke doelgroep voor ons. Zeker als u bijvoorbeeld niet langer mag rijden en niet continu uw kinderen en kleinkinderen tot “last” wilt zijn. Een taxi in Hengelo bellen is dan een uitstekend idee. We helpen u, mits nodig, met in- en uitstappen.

Onze taxi in Hengelo staat dag en nacht voor u klaar

Onze chauffeurs kennen Twente op hun duimpje daarnaast worden ze tegenwoordig geholpen door een geavanceerd GPS-systeem zodat verdwalen niet voor kan komen. Daarnaast worden ze continu op de hoogte gehouden van filevorming door ongelukken of wegversperringen. De chauffeurs kunnen preventief handelen en een andere route calculeren zodat u zonder vertraging op de plek van bestemming kunt komen. Klink u dat als muziek in de oren? Dan weet u nu welke taxi in Hengelo u moet bellen. We bieden u tevens een aantal interessante opties aan naast het normale dagelijkse personenvervoer:

  • Onze taxi in Hengelo kan u naar elke luchthaven in de buurt vervoeren. Denk aan Düsseldorf, Schiphol, Eindhoven en Maastricht. Maak direct een afspraak om u tevens weer op te halen.
  • We kunnen groepen mensen vervoeren. We denken personeelsuitjes en aan het vervoer van uw kinderen naar de basisschool. Handig als u in een dorp woont maar uw kinderen in Hengelo of Almelo naar school gaan.
  • Ook voor zakenvervoer mag u rekenen op de taxi in Hengelo van Stad Taxi Hengelo. U kunt rustig werken op uw laptop en smartphone op de achterbank terwijl u in een luxe auto vervoerd wordt naar uw eindbestemming.

Kijk op de website naar een overzicht van de prijzen

Vanaf nu hebt u altijd een nummer en site bij de hand als u snel een taxi in Hengelo nodig hebt. We werken voornamelijk in Twente en doen ons best om binnen een kwartier bij u voor de deur te staan. Natuurlijk kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Daarom kunt u ons beoordelen op Facebook. Ook op andere sociale media kunt u ons vinden zodat we u op alle mogelijke manieren op de hoogte kunnen houden van veranderingen en uitbreidingen van onze service. Wilt u een taxi boeken of wilt u graag een offerte  opvragen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. U hoort zo spoedig mogelijk van onze klantenservice.