Wanneer je als bedrijf online producten verkoopt, dan moet je natuurlijk een magazijn hebben waar je jouw producten kunt opslaan. Toen ik mijn webshop opzette, had ik in het begin niet direct een magazijn nodig, maar uiteindelijk bleek toch wel dat dit heel erg handig zou worden. Ik groeide letterlijk uit het kantoor waar ik tot dan toe alles had bewaard. Dit was natuurlijk op zich een goed teken, want dit betekende dat mijn bedrijf groeide en dat is altijd goed! Ik vond uiteindelijk een goed magazijn waar ik erg blij mee was. Toen werd het tijd voor het uitkiezen van magazijnstellingen. Vooraf dacht ik dat dat heel erg makkelijk zou zijn, maar door de vele opties die je op dit gebied hebt, was dit toch lastiger dan ik dacht.

  • Legbordstelling
  • Grootvakstelling
  • Mezzanine

Ik kwam tijdens mijn zoektocht terecht op de website van Europe Racking. Hier hebben ze een zeer ruim assortiment van magazijnstellingen en ik wist vrijwel direct dat dit het bedrijf was waar ik mijn stellingen wilden gaan bestellen. Niet alleen hadden ze een hele hoop soorten stellingen waar ik zeker een goede keuze uit zou kunnen maken, de persoonlijke aanpak en het maatwerk dat ze kunnen leveren sprak me ook heel erg aan. De keuze voor het bedrijf waar ik mijn magazijnstellingen zou gaan bestellen was dan ook snel gemaakt.

Het beste advies voor magazijnstellingen

Nadat ik uitgebreid de website van het bedrijf Europe Racking bekeken had besloot ik om eens contact met ze op te nemen om te kijken wat ze nu precies voor mij konden betekenen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en tijdens het eerste gesprek maakte ik dan ook meteen een afspraak om een van de adviseurs bij me langs te sturen. Tijdens deze afspraak nam de adviseur uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met me door te nemen. Op die manier kreeg ik een heel erg goed idee van wat er allemaal mogelijk was en ook wat er specifiek voor mijn magazijn en de producten die ik verkoop zou werken. Uiteraard werden er de juiste vragen gesteld. Niet alleen wat voor soort producten ik in de magazijnstellingen wilde gaan bewaren, maar bijvoorbeeld ook hoe vaak men bij de producten moest kunnen. Bij Europe Racking staat veiligheid zeer hoog in het vaandel en dat was voor mij zeker een van de punten waarom ik hier absoluut mijn magazijnstellingen wilde bestellen.

De keuze voor maatwerk

Zoals ik je hierboven al heb laten zien hebben ze bij Europe Racking een heleboel soorten magazijnstellingen. De meest verkochte daarvan hebben ze altijd op voorraad en die kunnen dus zo bij je geleverd worden. Dat is ideaal als je snel magazijnstellingen nodig hebt. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om voor maatwerk te gaan. Op deze manier kon ik echt de magazijnstellingen krijgen die het beste bij mij en mijn producten passen. Het duurt misschien iets langer om deze magazijnstellingen af te leveren, maar dit was het meer dan waard. Ik ben er namelijk heel erg tevreden over. De montage van de stellingen is heel erg eenvoudig, maar gelukkig kun je ook kiezen voor een montageploeg. Ik zag het toch niet helemaal gebeuren dat ik dit alleen moest gaan doen, ook al heb je er geen gereedschap voor nodig. Ik kies er dan toch liever voor om dit aan de professionals over te laten en dat heb ik ook gedaan. Alle magazijnstellingen werden netjes en op tijd geleverd en daarna voor mij in elkaar gezet. En het eindresultaat is prachtig. Dit bedrijf is echt een aanrader.