Bent u in het bezit van een safetypat? Als dit niet het geval is en u bent een keurmeester, dan wilt u misschien wel overwegen om een safetypat te kopen. U kunt een safetypat beschouwen als een multifunctioneel meetinstrument. U gebruikt het bijvoorbeeld om de spanning van elektronische gereedschappen mee te meten. Maar ook om foto’s te nemen en het is zelfs mogelijk om keuringen van niet-elektrische producten en gereedschappen in te voeren in deze handige tester. De safetypat ligt lekker in de hand, heeft een enorme geheugencapaciteit en beschikt over een lange accuduur. Tel uit uw winst want een dergelijk product kost slechts 1599 euro mits u natuurlijk bij meetwinkel.nl bestelt. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Kijk dan snel op onze website en profiteer van deze lage prijs. U vindt op de site foto’s van de safetypat net als een uitvoerige beschrijving. Als u daar graag het fijne van wilt weten dan kunt u het gratis PDF-formulier downloaden om alles technische gegevens nauwkeurig door te nemen. Dit is overigens tevens de handleiding zodat u zich meteen kunt inlezen en alles weet voordat de safetypat daadwerkelijk bij u op tafel ligt. En alsof dit nog niet genoeg informatie is staat onze klantenservice uiteraard ook voor u klaar. Voor specifieke vragen stuurt u ons een e-mail of belt u ons tijdens kantooruren even op.

Hebt u de safetypat al besteld?

De safetypat van het merk Nieaf-Smith is een vooruitstrevend meetinstrument in de zin dat het een alles-in-één apparaat wil zijn. Vanaf nu hebt u enkel de safetypat nodig voor al uw metingen als keurmeester. Natuurlijk hebt u een laptop en keuringsstickers nodig, maar dat spreekt voor zich. Tot voor kort liep u wellicht met vele uiteenlopende meters op zak, vanaf nu hoeft dat niet langer. Alle apparaten die dienen te voldoen aan de NEN 3140 norm zijn meetbaar met dit instrument. Maar dat is nog niet alles! Want deze meter kunt u gebruiken voor alle metingen die vallen onder de Risico Inventarisatie & Evaluatie. Het is als het ware een minicomputer want dankzij het heldere LCD kleurenbeeldscherm en de ingebouwde digitale camera kunt u alle kanten op. Gegevens worden direct verzonden naar uw laptop en u kunt niet alleen elektronisch materiaal keuren, maar ook de gegevens verwerken van onder andere:

  • Noodverlichting,
  • Klim- en hijsmaterieel,
  • En tuin- en parkmachines.

Een safetypat hebt u snel besteld door uw gegevens in te vullen en te betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card. Wilt u graag een video bekijken over de werking van deze safetypat? Natuurlijk vindt u een heldere video op onze site, weergegeven via YouTube.

Ook voor andere meetinstrumenten bent u bij ons aan het juiste adres

Natuurlijk wordt dit uitzonderlijke meetinstrument niet zomaar los bij u thuis of op kantoor afgeleverd. U krijgt er onder andere een voedingskabel bijgeleverd om de accu overal snel op te laden. Een handige draagtas mag ook niet ontbreken net als alle meetsnoeren met probes en krokodillenklemmen. Naast de handleiding die u kunt downloaden vanaf onze website krijgt u een boekje bijgeleverd met daarin een snelstart handleiding en een cd-rom met daarop vele tips. Een IEC-kabel, USB-kabel en extra accupack behoren ook bij dit pakket. Vergeet niet om ook eens bij de andere apparaten van dit merk te kijken op onze website, of zoek naar een merk dat u beter ligt. U zult ongetwijfeld een product kunnen vinden dat aan uw wensen voldoet, zowel qua vereisten als prijs. En vergeet u niet in te schrijven voor een training NEN 3140!