Laatst waren mijn ouders 25 jaar getrouwd. Mijn broertje, zusje en ik kwamen op het lumineuze idee een mooie fotocollage te maken over hun huwelijk. Het was een waar feest om alle foto’s van de afgelopen 25 jaar samen door te spitten. Een deel ervan kenden we natuurlijk al, omdat we daar zelf opstonden. Dat zijn de jaren die wij als kinderen zelf hebben meegemaakt. Maar ook de jaren rondom hun bruiloft en de tijd voordat de kinderen geboren werden, waren erg interessant om te bekijken. Wat zagen onze ouders er nog jong uit! En wat straalden ze op hun huwelijksdag! We hadden als snel door dat we bij lijstenmakerij Delft moesten zijn voor de omlijsting van dit geheel. Mijn broertje woont in Delft en was al eens bij lijstenmakerij Delft geweest. De oom van een vriend van hem werkt hier namelijk. Die vriend had hem eens meegenomen voor een kijkje in het atelier en mijn broertje was echt verbijsterd geweest: wat een enorm aanbod! En wat een unieke lijsten! Dit zou echt het gouden randje om onze collage vormen. Het was ons al snel duidelijk: naar lijstenmakerij Delft ga je niet voor een simpel fotolijstje (alhoewel ze die natuurlijk ook in het assortiment hebben). Nee, bij lijstenmakerij Delft koop je een lijst die werkelijk uniek is, die op zichzelf al een pronkstuk vormt. Voor een indruk kunt u op de website c-lijsten.nl kijken.

Goede service bij lijstenmakerij Delft

Voordat we bij lijstenmakerij Delft terecht kwamen hadden we al een heerlijke knutselmiddag: alleen al het creëren van een dergelijke collage heeft een verbindend effect. Wat een lol hadden we die middag! Natuurlijk vooral bij de kinderfoto’s van ons alle drie. De foto waarop ik een boekje voorlees aan mijn net geboren zusje. Of die foto van de hut die we in de kamer bouwden en waar we mijn babybroertje in legden alsof het een pop was. U hoort het al: we werden er lekker nostalgisch van. Maar op een gegeven moment was de collage dan echt af. Samen gingen we naar C-lijsten, de beste lijstenmakerij Delft. We hadden van tevoren een afspraak gemaakt en een vriendelijke medewerker stond ons te woord. Zoals mijn broertje al had voorspeld, keken we onze ogen uit in het atelier. Mijn ouders houden van een klassieke stijl. We zochten dus een lijst met niet al te veel fratsen, maar wel iets unieks. Omdat ze veel blauw en turquoise-tinten hebben in hun huiskamer, besloten we een lijst te kiezen die hierbij aansloot. Al snel waren we het eens en kwamen we tot een besluit. De volgende dag bracht mijn zusje de collage naar de lijstenmakerij en deze werd dezelfde dag nog ingelijst. U raad het al: mijn ouders waren er erg blij mee. En de collage inclusief lijst hangt sindsdien te pronken op een prominente plek in hun woonkamer.

Wat kun je allemaal inlijsten?

Bij een lijstenmakerij denken de meeste mensen aan foto’s of kunstwerken, maar bij lijstenmakerij Delft lijsten ze werkelijk alles in. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Kunstwerken
 • Schilderijen
 • Zeefdrukken
 • Foto’s
 • Reproducties
 • Borduurwerken
 • Gerestaureerde kunstwerken
 • Dierbaarheden
 • Doopjurkjes
 • Schoentjes
 • Babypakjes
 • Kostbare stoffen

Heeft u iets in te lijsten wat hier niet bij staat? Niet getreurd, bij C-lijsten zijn ze van alles gewend. U kunt altijd contact opnemen via de website c-lijsten.nl om advies te vragen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zelf een kijkje nemen in het atelier? Dan kunt u een afspraak maken. Wat al mooi was, wordt nog mooier met een lijst van C-lijsten.