Een trouwerij staat meestal in het teken van de bruid. Ten eerste omdat een bruiloft toch een beetje het ding is van vrouwen (zij leven er vaak hun hele leven naartoe) en ten tweede omdat de vrouw er vaak schitterend uitziet in haar jurk. Dus het is logisch dat de bruid veel aandacht krijgt. Maar we mogen de man uiteraard niet vergeten. Op het moment dat de man er niet mooi verzorgd uitziet, dan heeft dat ook effect op de schoonheid van de bruid. Kleren maken immers de man en als de man tijdens de bruiloft verkeerde kleding draagt, dan is dat vragen om problemen. Daarom is het goed om aandacht te besteden aan het trouwpak van de bruidegom. Vroeger was een zwart pak met een vlinderdas misschien genoeg, maar tegenwoordig kom je daar niet meer mee weg. De poppetjes op de taart mogen er natuurlijk nog wel klassiek uitzien, maar een moderne bruidegom dient ook een modern trouwpak te dragen. Tenzij je natuurlijk kiest voor een klassieke bruiloft. Maar ook dan kun je nog steeds kiezen voor klassieke en toch stijlvolle trouwpakken. Als je als man zijnde een keuze moet maken uit verschillende trouwpakken, dan heb je waarschijnlijk een ander proces dan je partner. Zij neemt bewust de tijd om zoveel mogelijk jurken te passen. Bij elke jurk denk jij misschien dat het een prima jurk is, maar je partner is pas tevreden als het een perfecte jurk is. Ze is dan ook op zoek naar haar droomjurk, ofwel een jurk waar ze zichzelf al in zag op het moment dat het serieus werd met de relatie. Jij hebt uiteraard geen droompak. Een prima pak is een goed pak en dus is het niet meer dan logisch dat jij niet heel Nederland doorkruist om het perfecte pak te vinden. Maar je kunt ook weer niet te laks zijn, want je wilt er natuurlijk wel gewoon stijlvol uitzien op je trouwerij. Het mag niet zo zijn dat de getuige er beter uitziet dan jij. De bruid en de bruidegom moeten dus beide optimaal gekleed zijn. Omdat jij waarschijnlijk niet heel veel zin hebt in een uitgebreid shopritueel, kun je voor een uitgebreide selectie aan trouwpakken terecht op valkengoed.nl. Hier vind je namelijk verschillende moderne en stijlvolle trouwpakken.

De trouwpakken van Valkengoed Wedding Fashion

Valkengoed is een winkel voor de bruid en de bruidegom. Je kunt dus eventueel samen met je aanstaande even op de website van valkengoed.nl kijken. Daar kan zij dan even rondsnuffelen tussen alle trouwjurken en jij kunt hetzelfde doen bij de afdeling met trouwpakken. Het is belangrijk dat je je aanstaande erbij betrekt. Het is traditie dat de bruidegom de bruid niet in haar bruidsjurk mag zien voor de bruiloft. Maar andersom is die traditie niet echt aanwezig. Daarnaast heeft je partner natuurlijk een mening over je trouwpak. Daarom is het niet onverstandig om samen te kijken welke trouwpakken er zoal te vinden zijn op de website van valkengoed.nl. Wat je meteen ziet is dat het stuk voor stuk strakke getailleerde trouwpakken zijn. De kleur en de uitstraling zijn belangrijk, maar je moet de pasvorm natuurlijk niet onderschatten. Dus als je een mooi pak hebt gevonden, dan kun je een afspraak maken om het trouwpak te komen passen in de winkel.

Trouwpakken van de beste A-merken

Als je in stijl wilt trouwen, dan moet je wel de nodige aandacht besteden aan je uiterlijk. Een goed trouwpak is daarom van belang. Om die reden vind je bij valkengoed alleen de beste pakken van gerenommeerde merken zoals:

  • Archetipo
  • Cossmo
  • Immediate