Voor iedere inwoner van Doorn, Wijk bij Duurstede, Culemborg of andere stad of plaats in deze regio van Utrecht willen we u graag wijzen op het autobedrijf bij Doorn: autobedrijfimminkhuizen.nl uit Langbroek. U bent afhankelijk van uw auto. U kunt simpelweg niet zonder dit vervoersmiddel. U gaat er mee naar uw werk, u haalt er uw kinderen mee op van school en u doet er boodschappen mee of bezoekt familie en vrienden. Natuurlijk is het openbaar vervoer een goede variant maar ook een stuk onbetrouwbaarder en duurder. Met de fiets komt  u in Nederland al een heel eind maar voor langere afstanden is ook de fiets niet de oplossing. Auto’s worden steeds groener en dat is een groot goed. Onze autobedrijf bij Doorn kan elk model en elk merk onder handen nemen en opknappen zodat het erna weer uitziet als nieuw. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u een aanrijding hebt gehad? Brengt u daarom uw auto naar dit autobedrijf bij Doorn? Reken er maar op dat we blikschade maar ook technische en overige interne schade de baas zijn. Als het nodig is kan autobedrijf bij Doorn zelfs uw auto komen ophalen. Dus vergeet niet om onze website na het lezen van deze tekst even te bookmarken en om het telefoonnummer op te slaan in uw smartphone.

Ook bestelbusjes kan ons autobedrijf bij Doorn opknappen

Het is aldus van het grootste belang om mobiel te zijn. Uw baas heeft u misschien op irreguliere tijden nodig maar het kan tevens zo zijn dat u het erg prettig vindt om met de auto op vakantie te gaan. Want u hebt meer bewegingsvrijheid dankzij uw wagen in een ander land. Gaat u binnenkort een reis maken of is het bijna zomer? Breng dan uw auto langs bij het autobedrijf bij Doorn want wij kunnen diverse checks voor u uitvoeren. Denk aan het verwisselen van winter- en zomerbanden of het vervangen van olie. Ook het opladen van de accu hoort bij deze werkzaamheden. Mocht u onderweg autopech krijgen dan hebt u wel heel erg veel tegenspoed gehad. Naast deze speciale keuringen voeren we uiteraard ook de algemene periodieke keuring uit. Door zelf uw auto te onderhouden zal het hopelijk blijven bij een kleine beurt. Zijn er toch vele mankementen omdat uw auto al wat jaartjes oud is, dan nemen we bij een grote beurt altijd eerst contact met u op voordat we er verder aan knutselen. Dit autobedrijf bij Doorn is dan ook een klantgericht en transparant bedrijf. Op onze website vindt u een volledige lijst met alle werkzaamheden qua checks en reparatiemogelijkheden. Wilt u liever uw auto inruilen voor een mooie occasion? Kijk dan bij deze categorie of kom langs. We schatten uw auto op waarde en u kunt een proefrit maken met de auto die u voor ogen hebt.

Vergeet u niet om onze website even te bookmarken?

Het kan aldus geen kwaad om een bedrijf zoals dit autobedrijf bij Doorn te onthouden. U kunt dankzij onze hulp minstens een jaar weer op weg. En ook bij spoedgevallen kunt u uiteraard op ons rekenen. Hebt u daar nog verdere vragen over? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Imminkhuizen in Doorn of neem telefonisch of per mail contact op met de klantenservice. Op onze site en sociale media vindt u een actueel aanbod van de occasion. Maar daar kunt u het beste snel bij zijn want sommige aanbiedingen wilt u voor geen goud missen. Uiteraard voldoen we aan alle belangrijke keurmerken:

  • We zijn RDW erkend,
  • We zijn aangesloten bij BOVAG,
  • En zijn ook gekeurd door de NAP.