Kan jij ook niet wachten tot de zomer begint? Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten want het is bij zover. Dan kunnen we eindelijk genieten van de warme zomerdagen en de zon, zee en het strand. Helaas zijn het zoute zeewater, chloor en de zon niet goed voor je haar. Je kunt last krijgen van droog en dof haar en door het zonlicht is het moeilijk om je mooie haarkleur te behouden. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je haar te beschermen. Wij zetten onze vijf beste beschermende haarproducten voor je op een rij zodat je droog haar, knopen en vervaging van je haarkleur deze zomer kunt vermijden.

Bescherm je haar met deze haarproducten

  1. Healing Moisture Holiday Box

Op vakantie wil je dat je haar tijdens de zwoele zomeravonden goed zit. Maar dat lijkt na een dagje strand soms onmogelijk. De Healing Moisture Holiday Box bestaat uit een serie haarproducten die het door zeezout en chloor aangetaste haar herstellen. De box bevat een helende shampoo, conditioner en leave-in conditioner. Een leave-in conditioner is handig als je geen tijd hebt om je haar met een conditioner te wassen. Je brengt het aan op je gewassen haar en hoeft het niet uit te spoelen. Na gebruik ben je verzekerd van zacht haar en een hernieuwde glas. Bij webshopkappers.nl is het pakket nu met meer dan €20,- korting verkrijgbaar.

  1. Healing ColorCare Trauma Treatment 50ml

Ga je op vakantie met het vliegtuig en wil je jouw haarkleur beschermen tegen de felle zon? Dan is de Healing ColorCare Trauma Treatment iets voor jou. Het product is verkrijgbaar in een flesje van 50ml dus je kunt het meenemen in je handbagage. Het is een van de beste haarproducten waarmee je de duur van je haarkleur kunt verlengen en biedt bescherming tegen UV-straling. Zo kun je tijdens je vakantie blijven profiteren van een levendige haarkleur.

  1. Alterna Caviar CC cream

Tijdens een wandeling op de boulevard kom je vaak mensen tegen met een hoed. Het is bekend dat een hoed het haar tegen de zon kan beschermen. Maar ben je geen fan van een hoed? Dan kunnen kwalitatieve haarproducten ook een oplossing bieden. De Alterna Caviar CC cream is een perfecte dagcrème voor je haar. Je kunt het zo vaak gebruiken als je wil en het wordt goed opgenomen in je haar. De crème bevat Caviar extract en vitamine c en biedt bescherming tegen omgevingsinvloeden zoals UV-straling.

  1. Bamboo Smooth Antibreakage Spray

Zomerkriebels kunnen ervoor zorgen dat je extra zin krijgt om je haar mooi te stylen met een föhn of een stijltang. Maar omdat je haar al zoveel te verduren heeft door de zon en het zwemwater, is het extra belangrijk om het haar met goede haarproducten te beschermen. Zo voorkom je gespleten haarpunten en pluizend haar. De Bamboo Smooth Antibreakage Spray herstelt en verstevigt het haar meteen en zorgt voor bescherming tijdens het stylen van je haar.

  1. Lanza Healing Keratin Oil Masker

Dat jouw haar tijdens de zonnige zomerdagen extra haarverzorging kan gebruiken weet iedereen. De Lanza Healing Keratin Oil Masker geeft je haar meer body, glans en gezondheid. Je haar lijkt niet alleen gezonder, maar het is ook echt gezonder. Je kunt de masker op droog en nat haar inbrengen en daarna uitspoelen.

Klaar voor de zomer met Webshopkappers.nl

Al deze haarproducten zijn verkrijgbaar op Webshopkappers.nl. Je profiteert van diverse acties en kunt alle producten thuis laten bezorgen. Op onze webshop bieden we niet alleen haarproducten voor dames, ook voor heren zijn er diverse soorten shampoos, conditioners en stylingproducten te verkrijgen.